6-10 éves gyerekeket ronthatott meg a homoszexuális pedofil tanártüntető

Az, hogy Bite Zsolt tanársegéd, – aki valahogy mégis önálló tantárgyakat is tanított – 15 éves fiúval folytat szexuális kapcsolatot csupán a jéghegy csúcsa volt. Azóta kiderült, hogy alsós diákoknak beszélt homoszexuális élményeiről, etikaiórán LMBTQP-propaganda anyagot adott le nekik, de érzelmileg labilis diákokat öngyilkosságra is buzdított, több diákra szexuális megjegyzéseket tett. Több szülő információja szerint az iskola ezidáig csak azért nem lépett, mert féltek a Helsinki Bizottságtól és a TASZ-tól, mely szervezetek támogatásukról biztosították a gyermekmegrontót. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Kisgyermekeket rontott meg

Bite Zsolt múlt hét szerdán engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát alsós diákoknak az óbudai Krúdy Gyula Általános Iskolában, melynek keretében

kizárólag az egyneműek szexuális életéről mesélt a kisdiákoknak.

Nem sokkal később a szülők megtudták, hogy mi történt az etikaórán, amit jeleztek az iskola vezetésének – mesélt a lapnak az egyik, neve elhallgatását kérő szülő, akinek a gyereke a Krúdy diákja. Az eset miatt az aggódó szülők több kérdést is feltettek írásban az igazgatónak, amiben a többi között arról érdeklődtek:

  • Maradt-e bármikor valamelyik alsós tanulójával egy helyiségben négyszemközt Bite Zsolt?
  • Igaz-e, hogy az iskolából több gyerekkel szexuális kapcsolatot létesített Bite Zsolt, akár virtuálisan?
  • Történt-e rendőrségi feljelentés?
  • Igaz-e, hogy az iskola tanulóit is megkörnyékezte, illetve valamilyen vetkőzős csoportba hívta meg őket?
  • Kérünk azonnali tájékoztatást, hogy amennyiben nem lesz betegszabadságon Bite Zsolt, van-e az iskolának cselekvési terve, szándékoznak-e, illetve jogilag tudnak-e olyan lépést tenni, hogy ne mehessen be az iskolába (pl. alsósoknak etikaórát tartani)?

A szülők az iskolától erre a levélre választ nem kaptak, csak egy üzenetet arról, hogy Bite Zsolttal szemben vizsgálat van folyamatban, annak lezártáig nem fog munkát végezni az intézményben. A Pesti Srácok szerint a szülőket viszont annyira felzaklatta az ügy, hogy

élőlánccal akadályozták volna meg Bitét abban, hogy bemenjen az iskolába, ha az intézmény nem lép

– árulták el. Az ügy azonban hónapokkal korábban kezdődött, ugyanis a portálnak nyilatkozó szülő szerint

a felsős diákok szülei már jelezték, hogy gond van a tanárral, mert több diák is követi őt az online térben, ahol a többi között öngyilkosságra buzdító videót tett közzé, és nyíltan propagálja a homoszexualitást is.

“Az iskola lépése pedig erre az volt, hogy a felső tagozatosoktól áttette Bite Zsoltot az alsó tagozatosok közé”

– állítja a neve elhallgatását kérő anyuka.

Öngyilkosságra is buzdított

Egy másik, szintén a neve elhallgatását kérő szülő a PestiSrácok.hu-nak elmondta: a saját gyermekétől tudta meg, hogy számos diák követi Bite Zsolt erősen 18 pluszos videót. Ezekben a diákoknak a tanár részletesen elmagyarázta, hogy hogyan tudják ezeket megnézni, annak ellenére, hogy még nem nagykorúak.

Kiderült az is, hogy több olyan diák követi Bitét, akik érzelmileg labilisak, majd egy kifejezetten öngyilkosságra buzdító videó is felkerült a tanár oldalára.

Az iskola arra kérte Bitét, hogy a krúdys diákokat tiltsa ki ezekről az oldalakról, de erre sem volt hajlandó, arra hivatkozva, hogy a szülők dolga, hogy mit csinál a gyerek. Ezt követően még hónapokig zavartalanul tanított az iskolában a pedagógussegéd, amíg az alsósok homoszexuális kiokosításának esete meg nem történt. Egyik TikTok-videójához ezt írta:

Vannak szuicid gondolataim. Naponta. Vannak gyógyszereim is, amik kordában tartanak, és visszaterelnek a hétköznapi mókuskerékbe. De van értelme ennek a mókuskeréknek? Minden nap ugyanazokat a játszmákat játszani? Van értelme a gyógyszernek, ami függővé tesz, hogy a társadalom felé a szebbik pofádat mutasd, amíg bele nem fásulsz? Nem lenne egyszerűbb kiugrani a mókuskerékből?

Fiatal fiúkat fotózott, és behálózhatta őket

Bite egyébként fotós is a Krúdyban a szülők elmondása szerint, így nagyon könnyen tudott kapcsolatot teremteni a felsős fiúkkal, akiket fotózni tanított.

Többeket közülük meghívott egy privát csoportba, ahol obszcén, szexuális megjegyzéseket tett rájuk, majd azzal zsarolta őket, hogy őt úgyis megvédik a jogvédő szervezetek

– számolt be a lapnak az egyik szülő, aki szerint

Bite azért is úszhatta meg eddig, mert az iskola félt a körülötte lévő jogi szervezetektől, hiszen több videójában is elmondta, hogy a Helsinki Bizottság és a TASZ is kiáll mellette.

Az egyik szülő arról is informálta a portált, hogy állítólag az iskola, amikor felvette Bite Zsoltot mint pedagógiai asszisztenst, kapott egy levelet a TASZ-tól, amelyben dicsérték őket, hogy mennyire befogadó az intézmény.

Bite elkezdte fenyegetni a diákokat

Miután kirobbant Bite körül a botrány, a diákokat kezdte fenyegetni. Legalábbis erre utal a két napja kitett Instagram-levelezése és az ahhoz fűzött kommentek. A levelezés tanúsága szerint egy diákot kérdezett arról, hogy mi a céljuk, esetleg eltávolítani őt a Krúdyból? Mire a fiú annyit válaszolt neki, hogy ez biztos, aztán hogyan tovább, majd meglátják. A kommentszekcióban pedig már megy a fenyegetőzés a részéről. Mint írja:

jó lenne, ha beszélnél a spanoddal… a saját érdekedben is. Privát üzenetet nem tudok küldeni, mert 3 napra le lett tiltva az üzenetküldés Instán.

Majd úgy folytatja:

csak egyetlen bemószerolás bármelyik felettes hatóságnál including the igazgatóság…

A Fidesz nem harcol a deviánsok ellen! Újabb gyermeket fogadtak örökbe az LMBTQP-lobbisták

Büntetlenül folyik az LMBTQP-propaganda terjesztése Magyaroroszágon

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)