Kétszínűség Fidesz módra: az LMBTQP családok védelme mellett szavaztak Brüsszelben

A Fidesz ismét bebizonyította, hogy meg kell fogadni Orbán Viktor már szállóigévé vált kijelentését, miszerint a tetteit figyeljük, ne pedig a szavait. A magyar kormánypárt az LMBTQP-jogok megerősítése és a gyermeki életeket tönkre tevő családok védelme mellett szavaztak az Európai Parlamentben.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Se szeri, se száma már azoknak az eseteknek, amikor a Fidesz mást tesz, mint amit mond. Mindig is jellemző volt rájuk a kettős kommunikáció, a mást mondunk itthon, mint Brüsszelben, de valahogy ezek egyre sűrűbben jönnek már – nyilván e mögött a Brüsszelnek való totális lefekvés van.

Sokat elmond, ha Ujhelyi István EP-képviselő (ex-MSZP-Párbeszéd) nyilatkozza ezt:

“Olyat szavaztak meg, amelyet az Orbán-rezsim egyébként tiltó listán tart a számukra.”

Nos, igen. Ujhelyi közösségi oldalán számolt be arról, hogy “a Fidesz EP-képviselői az LMBTIQ-jogok elismerése mellett szavaztak az Európai Parlamentben”.

Mint írja, csütörtökön szavazott az Európai Parlament plenáris ülése arról a jelentésről (408 igen, 44 nem és 31 tartózkodás volt az eredmény), amelyet az Európai Néppárt romániai EP-képviselője, az RMDSZ-es Vincze Lóránt készített a Petíciós Bizottság 2021. évi tanácskozásaival kapcsolatban.

Hozzátette, a számtalan fontos ügy mellett a jelentés hosszan értekezik a magyar kormánypártok által egyébként messzire elkerült és tudatosan elutasított LMBTIQ-kérdésről, illetve az érintettek jogainak szükséges elismeréséről.

A dokumentumban szerepel például az az állítás, hogy “fokozott figyelmet kell fordítani egy olyan európai jogalkotási aktus elfogadására, amely megpecsételi az LMBTIQ+-jogok elismerését”, de olyan rész is olvasható a közel negyvenoldalas dokumentumban, amely arra hivatkozik: jelentős az olyan petíciók száma, amelyek a szivárványcsaládok jogainak unión belüli védelmével foglalkozik, ez ügyben fel is hívja a jelentés a döntéshozók figyelmét arra, hogy konkrét intézkedéseket kell tenniük annak érdekében, hogy

“biztosítsák az LMBTIQ-családok védelmét”.

Számunkra és portálunk olvasói előtt ezek nem meglepő tények, tudjuk és évek óta beszélünk erről, de vajon a Fidesz szavazói, Orbán Viktor hívei előtt ezek hogyan csapódnak le? Meddig tartható még az a kép, amit a kormányzati propagandában állítanak?

Azt hiszem, lényegében nem tér a Fidesz (kóser)konzervativizmusa a nyugat-európai társaitól, azaz, nem funkcionálnak másképpen, mint másodlagos baloldalként (globalista). A woke-ideológiával, a kulturális marxizmussal szemben nem működött és nem is fog soha működni a kompromisszum, az úgynevezett “kis lépések” politikája, ami a valóságban “egy lépés előre, kettő hátra”, nem több. Ezek a konzervatívok csupán díszleteiként funkcionálnak a felforgató erőknek, néhol itt-ott lassíthatnak egyes folyamatokat, de ezzel a pozícióval és az áldozati szereppel tökéletesen elégedettek is. Nem meglepő, hiszen képviselőik erre a szerepre jelentkeztek, megélhetésük fontos elsősorban, nem az elvek. Csakhogy ezzel elvész hazánk és Európa, ahogy itthon, úgy Európa-szerte jönnie kell a harmadik utas erőknek, más alternatíva nincs.

Nem került 18-as karika az új LMBTQP-propaganda mesére a mozikban

A szerb szülők sem kérnek a Disney LMBTQP meséiből

Túl gyenge a gyermekvédelmi törvény – nem sikerül gátat szabni az LMBTQP propagandának

 (Kuruc.info – Szent Korona Rádió)