Nem került 18-as karika az új LMBTQP-propaganda mesére a mozikban

LMBTQP-propaganda rajzfilm fut a napokban a magyar mozikban. A Disney legújabb rajzfilmjében a “Fura világ”-ban homoszexuális szerelmi jelenetet láthatunk két fiú között. Megtéveszthető lehet a szülők számára a korhatár-besorolás, holott a mese nem gyerekbarát.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A magyar jogszabályok szerint tilos tizennyolc éven aluliak számára olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.

Mégis, jelenleg csupán tizenkettes karikával vetítik a magyar mozikban a filmet.

A korhatár-besorolásról a Miniszterelnöki Kabinetiroda önálló szervezeti egysége, a Nemzeti Filmiroda döntött, miután egy hónappal a bemutató előtt megkapták a filmet a forgalmazóktól.

Ezután a Filmirodán belüli több szakmát felvonultató javaslattevő testület, az úgynevezett Korhatár Bizottság véleményezte a filmet a besorolás szempontjából, majd ezt a véleményt fogadta el és közvetítette a forgalmazók felé előzetesen a Filmiroda.

A Fura világ című film besorolása viszont nem felel meg a hatályos magyar jogszabályoknak, nem tájékoztatja megfelelően és lelkiismeretesen azokat a szülőket, akik meg szeretnék óvni gyermekeik ártatlanságát az LMBTQP-propagandától, így nem védi a gyermekeket sem a káros tartalomtól.

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 6/A. § , illetve a családok védelméről szóló 2011. évi CCXI. törvény 5/A. § alapján a gyermekek védelme és a gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára (…) olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.

A Fura világ című film szó szerint homoszexualitást népszerűsít, jelenít meg. Besorolása nem felel meg a hatályos magyar jogszabályoknak, nem tájékoztatja megfelelően és lelkiismeretesen azokat a szülőket, akik meg szeretnék óvni gyermekeik ártatlanságát az LMBTQP-propagandától, így nem védi a gyermekeket sem a káros tartalomtól.

A  Citizen Go petíciójában ezért a Nemzeti Filmirodához és annak főosztály-vezetőjéhez, Dr. Taba Miklóshoz fordul, kérve a film besorolására vonatkozó döntés azonnali felülvizsgálatát, és a film 18-as karikával való ellátását.

Karácsony környékén az átlagosnál több család megy moziba.

Segítsen a magyar szülőknek tájékozottan dönteni gyermekük védelméről a petíció aláírásával, és kérje velünk a Filmiroda azonnali fellépését az ügyben!

A szerb szülők sem kérnek a Disney LMBTQP meséiből

Buzi nagypapa sminkeli buzi unokáját és LMBTQP-lobbista Mikulás – Ez a karácsony?

(Citizengo nyomán Szent Korona Rádió)