Elindult a HVIM webáruháza: a mozgalom által kiadott ritkaságok kaphatóak újra!

Figyelemreméltó karácsonyi ajándékkal rukkolt elő a HVIM számunkra. Aki gyorsan rendel december 20-a estig, annak még megérkezik a csomag a fa alá! 

A HVIM-ről szóló tartalmak egy helyen!

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom webáruházat indított, amelyet jelenleg csekély termékpalettával, de a karácsonyra való tekintettel elindítottak, ugyanis olyan, a mozgalom által kiadott kiadványok reális áron való beszerzésére nyílt ezzel lehetőség, melyeket már csak antikváriumokban, apróhirdetésekben lehetett kapni jóval drágábban.

A webáruház kínálatában kapható vitéz Marton Lajos Életem a hazáé című könyve, melyben a hazánk felszabadításáért az 50-es években a szovjetek ellen kémkedő férfi beszámol a de Gaulle ellen végrehajtott merényletben vállalt szerepéről is. Martonnak az 1956-os forradalom után kellett Magyarországról elmenekülni, ezen időszakról számol be egy 14 éves lány szemével  a Nem hiába haltatok meg című kiadvány. A naplót éveken át egy padláson rejtegették, Tercsi néni emlékeit a HVIM karolta fel 2016-ban. Szücsi Frigyes régész, történész könyve, a Betyársors a betyárság világába kalauzolja el az olvasóközönséget, a megszokott betyárromantikát meghaladóan korabeli forrásokra támaszkodva dolgozta fel a magyarság egyik kedvelt néprétegének történetét. A webáruház kínálata egy hangoskönyvet, az Ó, szent fényt hagyni volna jó!t is tartalmazza, mely a XX. századi magyar keresztény líra legszebb alkotásait foglalja magába jól ismert művészek előadásában.

Érdemes lesz figyelni, ugyanis a közeljövőben a webáruház kínálata jelentősen bővülni fog. Ismételten kaphatóak lesznek a HVIM-től már megszokott kiváló minőségű támogatói pólók, de melléjük társulnak majd bögrék és egyéb apróságok is.

A kiadvány ritkaságokon kívül továbbra is elérhető a Mozgalom folyóirata, a Duo Gladii, melyre most kedvezményesen lehet előfizetni. Ez is kiváló karácsonyi ajándék lehet szeretteink számára.

(Szent Korona Rádió) 

Duo Gladii Podcast – Hierarchia, háború, Dária Dugina

Hierarchia, háború, Dária Dugina – Jön az új Duo Gladii