Kimutatják a foguk fehérjét: Musk pedofilellenes szabályozásán hőbörögnek a liberálisok

A balliberálisok folyamatosan mentegetőznek, hogy ők nem, nem akarják legalizálni a pedofíliát, de természetesen ahogyan bárki azért lép fel, hogy megvédje tőlük a gyermekeket, azt azonnal le szélsőjobboldalizzák és támadásoknak veszik alá. A Facebook az jó, mert ott szabadon működhetett pedofil csoport, Musk egy undorító náci, mert visszaszorítaná Twitteren eléggé erőteljesen jelenlévő gyermekpornográfiát. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Dühösek a baloldali felhasználók a Twitteren, és azzal vádolják Elon Muskot, hogy „felerősíti a káros szélsőjobboldali hangokat”, miután az új tulajdonos megígérte, hogy lépéseket tesz a platformon lévő gyermekek erősebb védelme érdekében, a szexuális ragadozók ellen.

Musk azután tette ezt a megjegyzést, hogy Emmanuel Macron francia elnök Twitter-üzenetében kijelentette,

“Jobban kell védenünk gyermekeinket a közösségi oldalakon és az interneten!”

A francia miniszterelnök ezután megjelölte Elon Muskot, hogy megkérdezze, vajon a Twitter “megvédi-e gyermekeinket”.

Ian Miles Cheong újságíró ezután azt javasolta, hogy a Twitter bővítse ki a gyermekek szexuális kizsákmányolása ellen küzdő részlegét, Musk pedig megígérte, hogy cselekedni fog.

Egyes baloldaliak megdöbbentek attól, hogy Musk még Miles Cheongnak is válaszol, mert nem értenek egyet a politikai véleményével.

Mielőtt Musk a Twitter felelős vezetője lett, úgy tűnt, hogy a platform moderátorcsapata le akarja kapcsolni azok fiókját, akik azt sugallták, hogy a pedofília rossz.

A TASZ ismételten a pedofilok jogait védi

7 éves lányát erőszakolta pornófilmjeiben a vérfertőző, pedofil transznemű

(888 nyomán Szent Korona Rádió)