7 éves lányát erőszakolta pornófilmjeiben a vérfertőző, pedofil transznemű

Egy magát nőnek képzelő férfi 7 éves lányát különböző fétiseknek hódoló pornófilmekben vele való szereplésre kényszerítette. Az agyamentet azóta börtönbe szállították, de annak ellenlére, hogy pénisze van, a nők között töltheti le büntetését. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Marina Volz három bűntársával működtetett egy  “családi tulajdonban lévő transznemű pornográfiai produkciós stúdiót”. Miután fény derült arra, hogy Volz 7 éves gyermekét is bevonták a forgatásokba, a rendőrség a következőeket derítette ki: mind az “apa”, mind társai is többször megerőszakolták a gyermeket; eközben többször ketrecbe zárták, nyakörvet tettek rá, továbbá számos szexuális eszközzel bántalmazták.

Volzot eredetileg a South Woods állami férfibörtönben helyezték el, de az elmúlt 20 napban átszállították az Edna Mahan női javítóintézetbe, ahol a női rabok tisztában vannak azzal, hogy Volznak még mindig férfi nemi szervei vannak. Ashley Romerot szintén 25 évre ítélték, miután beismerte, hogy szexuálisan zaklatta a 7 éves gyermeket. Ugyanabba a börtönbe került, és női rabként szerepel a nyilvántartásban – annak ellenére, hogy biológiailag férfi.

Az alábbi képen a tettesek láthatóak, a sorban első Volz, a megrontott gyermek apja, tekintetében tisztán látszik az a megszállottság, mely számos más transznemű szeméből sugárzik:

Nem elmebetegek az LMBTQP személyek? Csecsemőnek képzeli magát egy transznemű gyilkos

Transznemű rab ejtette teherbe egy női börtön foglyait

“LMBTQ-ellenes vagy? Megrugdoslak a g*cibe!” – Párját verve fenyegette a normalitás képviselőit a transznemű

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)