Egy migráns kínozta, erőszakolta és ölte meg a 12 éves kislányt, hallgat a világ

Egy Algíriából bevándorolt migráns kínozta, erőszakolta, majd ölte meg különös kegyetlenséggel a 12 éves Lolát Franciaországban. Az elmebeteg gyilkost már letartóztatták, de félő, hogy pszichiátriai problémákra hivatkozva próbálja megúszni, amire már láttunk példát a nyugaton.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

 Egy újabb bűncselekmény sokkolja Párizst, amit egy illegális bevándorló követett el.

Lola, egy 12 éves kislány holttestét egy az otthona elé lerakott bőröndben találták meg a város 19. kerületében. Kezeit és lábait összekötözték, megkínozták, majd elvágták a torkát.

A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételei és a nyomozás eredményei alapján Letartóztatta Dahbia B-t a kegyetlenséget nagy valószínőséggel elkövető algír migránst.

Az beszámolók alapján pszichiátriai problémákkal küzdő elmebeteg 1998-ban Algériában született, 2016-ban legálisan, diákvízummal érkezett Franciaországba, 2018-ban párkapcsolaton belüli erőszak áldozata volt, amelyről rendőrségi jegyzőkönyv is készült. Augusztus 21-én előállították a párizsi repülőtéren, mert lejárt francia dokumentumokat mutatott be. Miután nem büntetett előéletű, az eljárásrendnek megfelelően a helyszínen hatósági felszólítást kapott, hogy 30 napon belül önként hagyja el az ország területét – közölték rendőrségi források, de nem tudni, hogy ez ellen élt-e a halasztó hatályú fellebbezés lehetőségével. A nő az előállításakor nem rendelkezett sem állandó lakhellyel, sem állandó jövedelemmel.

Dahbia B. a térfigyelő kamera felvételén.

A kislány eltűnését péntek délután jelezték szülei a rendőrségnek, miután Lola nem ért haza a lakástól pár percre található iskolájából. A szülők a lakóépület gondnokai, s a térfigyelő kamerák felvételein látták, hogy az épületbe egy általuk ismeretlen nő kíséretében lépett be a lányuk. Egy szemtanú is jelentkezett a rendőrségen, akinek a nő később pénzt ajánlott egy bőrönd – amelyben Lola holtteste volt – áthelyezéséhez. Végül egy hajléktalan találta meg a lány holttestét egy műanyag zsákban annak az épületnek az udvarán, ahol Lola a szüleivel élt.

A boncolás kimutatta, hogy Lola légzési és szívelégtelenségben halt meg, a testén ütések nyomait is felfedezték, de a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben szexuális bántalmazásnak nem voltak nyomai

– közölte Laure Beccuau párizsi ügyész.

A nyomozók szerint a gyanúsított eleinte beismerte, majd vitatta a tényeket, ami további okot ad a gyanúra. Az ügyész elmondta, hogy a nő az áldozatát a nővére lakásába vitte, aki ugyanabban az épületben lakott, mint a lány. Ott

saját elmondása szerint arra kötelezte, hogy letusoljon, majd szexuálisan bántalmazta és más halált okozó erőszakos cselekményeket is végrehajtott rajta,

majd elrejtette a holttestét egy bőröndben. Egy nullát és egy egyes számot festett az áldozat mindkét talpára – jelezte az ügyész, aki szerint Dahbia B. utóbb a teljes vallomását visszavonta, s azt állította, hogy „nem a valóságot, hanem csak egy álmot” mesélt el.

A nyomozók kiemelték: a gyanúsított nem mutatott empátiát az áldozat iránt, s úgy fogalmazott, hogy

őt is megerőszakolták, és látta a szüleit is meghalni,

ami természetesen nem jogosítja fel az ilyen állati kegyetlenségekre.

Loláért nem fognak tüntetni, nem fognak felháborodni a médiában, nem készül film az emlékére, nem térdelnek le, nem lesz érte gyászszünet a Nemzetgyűlésben, nem fogják aranykoporsóba temetni a nagy tévétársaságok élő közvetítése mellett.

Pedig neki, George Floyddal ellentétben, nem volt méteres bűnlajstroma, nem volt tele droggal a szervezete, és nem szegült ellen a rendőri intézkedésnek.

Ő csak egy francia kislány volt, akit egy algériai illegális bevándorló megkínzott, megerőszakolt, majd elvágta a torkát.

Ő csak egy volt közülünk. Ezért a sorsa nem is érdekel senkit…

 Requiescat in pace!

Erősödik a rendőrellenesség: A bevándorlók már a gyermekeik megerőszakolásával fenyegetik őket

Afgán migráns akart erőszakolni Budapesten

(Gerilla – Franciaország, Index – Szent Korona Rádió)