Afgán migráns akart erőszakolni Budapesten

Oltalmazott státuszt élvező afganisztánból érkezett migráns akart megerőszakolni egy nőt Budapesten az egyik vendéglátóhelyiség mosdójában. Csak a tulaj hirtelen megjelenése előzte meg a bajt. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Két év alatt a második oltalmazotti státust élvező afgán migráns ellen indult büntetőeljárás szexuális bűncselekmény miatt. A napokban is a budapesti belváros egyik éttermének kiszolgálóhelyiségében történt ezúttal a molesztálás.

Tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés bűntett miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 1-jére virradóan egy V. kerületi gyorsétterem mosogatóhelyiségében egy ott dolgozó fiatal férfi hátulról erőszakosan fogdosni kezdett egy szintén ott dolgozó, 17 éves lányt. A lány ellenkezett, a férfi ennek ellenére megpróbálta róla levenni a ruháját. A sértettnek akkor sikerült elmenekülnie, amikor belépett a főnökük.

A belvárosi rendőrök az étteremben fogták el az oltalmazotti státusban Magyarországon tartózkodó 23 éves afgán állampolgárt.

A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint ő csak csiklandozta kolléganőjét.

 Az V. kerületi rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Oltalmazotti vagy menekülti státusú külföldiek bűncselekmény elkövetése esetén a titkosszolgálatok (Alkotmányvédő Hivatal) és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság felülvizsgálják a menekültügyi státust és a gyakorlat szerint vissza is vonják azt. A bírósági ítéletben pedig a szabadságvesztés mellett kiegészítő büntetésként szerepel a kiutasítás Magyarországról, amit a büntetés letöltése után azonnal végrehajtanak.

A mostani gyanúsított honfitársa, Sarhadi Bilal Ahmad büntetését a Fővárosi Törvényszék mint másodfokon eljáró bíróság hat év nyolc hónap börtönbüntetésre súlyosította szexuális erőszak és más szexuális bűncselekmények miatt. Emellett 3 évre kiutasították az országból.

Az ítéleti tényállás szerint a 21 éves légiutas-kísérő sértett 2018. szeptember 9-én, a hajnali órákban a József Attila utcai gyrosos személyzeti mosdóját vette igénybe az ott dolgozó vádlott engedélyével.

A vádlott eközben folyamatosan zaklatta, majd a mosdóba bejutva megerőszakolta a nőt.

Még a nemi erőszak előtt, 2018 májusában, a késő esti órákban Budapesten, a VII. kerületben zaklatott egy hazafelé tartó fiatal nőt. Néhány hét múlva ismét éjszaka támadt egy szintén hazafelé tartó fiatal nőre, ugyancsak a VII. kerületben. Az eredeti vád szerint így szexuális erőszakkal, valamint két rendbeli szeméremsértés vétségével vádolták meg, első fokon azonban a vádat képviselő ügyésznő szexuális kényszerítésre módosította a második szeméremsértést.

Bilal kirendelt védője aprólékos részletességgel ecsetelte a szexuális aktust, aminek létrejöttét védence soha nem tagadta.

Az ügyvéd pofátlan előadásának lényege, hogy a sértett nehezen létesít kapcsolatot, gyakran egyéjszakás kapcsolatai vannak, és minden körülmény Bilal állítását bizonyítja szerinte. Azaz szerintük a nő kezdeményezte az aktust, amiért pénzt kért.

Sarhadi Bilal Ahmad elmondása szerint a szex természetes egy nő és egy férfi között, de ő úgy gondolja, hogynem erőszakolt, ugyanakkor nem érti az itteni életmódot, a jogszabályokat. Hogyan mászkálhat szabadon egy olyan ember Magyarország területén, akivel azt nem értetik meg a hatóságok, hogy nem erőszakolhat szabadon azt akit akar? Vagy ismételten a liberális jogvédők álérveit halljuk vissza?

Bilalról még a tárgyalás során megállapította a Nemzetbiztonsági Hivatal (az AH jogelődje) vizsgálata, hogy veszélyezteti Magyarország nemzetbiztonságát, így azonnal megvonták tőle az oltalmazotti státust.

A nyitott kérdés már csak az, hogy az afgán migráns miként tartózkodhatott hazánkban, hiszen határainkat az idegen áradattól védik. Vagy mégsem? Vagy a tálib hatalomátvételkor menekült el hazulról?  Akkor viszont bebizonyította, hogy miért nem szabad még ilyen esetekben sem befogadni a más rasszhoz, távoli kultúrához és szokásjoghoz alkalmazkodott idegeneket.

Migráns élettársa ölhette meg a magyar nőt és lányát Bécsben

Gyermekpornót és kokaint találtak a hazánkba befogadott migránsnál

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)