Biden felelősségre akarja vonni az “amerikai módszereket” alkalmazó Putyint

A világ népességének 1/3-át magába foglaló országok szétbombázója, terrorizálója, az USA akarja felelősségre vonni Putyint háborús bűnök elkövetéséért. A narratíva olybá tűnik, nem változott a nürnbergi perek ideje óta. Csak azt akarják felelősségre vonni, aki az USA szerint a rossz oldalon áll. Hiába követtek el ők több száz háborús bűnt, döntöttek romba országokat, hiába folytat genocídiumot Izrael megalakulása óta, csak az éppen ellenségnek kikiáltott Oroszországot kell felelősségre vonni. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ahogyan arra Telegram posztunkban is felhívtuk a figyelmet, az orosz-ukrán háború játékszabályai megváltoztak, immáron nem csak a hadi infrastruktúra ellen intéznek támadást az oroszok. Ennek következtében az elmúlt napokban több rakétatámadás is érte Ukrajna városait.

Ezek okán “Sleepy” Joe-ék elő is álltak egy nyilatkozattal, melyet a kormányzat hivatalos oldalán is közzétettek:

“Az Egyesült Államok határozottan elítéli Oroszország Ukrajna-szerte végrehajtott mai rakétacsapásait, beleértve Kijevet is. Ezekben a támadásokban civilek haltak meg és sebesültek meg… 

(…) felelősségre vonjuk Putyint és Oroszországot atrocitásaiért és háborús bűneiért, és biztosítjuk a szükséges támogatást az ukrán erőknek országuk és szabadságuk megvédéséhez.

Ismételten felszólítjuk Oroszországot, hogy haladéktalanul vessen véget ennek az indokolatlan agressziónak, és vonja ki csapatait Ukrajnából.”

Felháborodásuk, s a civilekért aggódó stílusuk az USA történelmének fényében igencsak komikus, ugyanis az oroszok által végrehajtott rakétázás eltörpül az USA demokráciaexportja során végrehajtott vérengzésekhez képest.

A vietnámi háború kezdete óta az amerikaiak által lebombázott országok sötétkékkel.

Demokrácia világturnéjuk listájának hossza is jól mutatja, hogy a világ csendőreként tetszelgő USA csupán nyomort és pusztulást hozott.

Főleg, ha a jól ismert “előtte-utána” fotókra rátekintünk:

(Szent Korona Rádió) 

Az USA és Nagy-Britannia lehet a felelős az Északi Áramlat gázvezeték felrobbantásáért egy amerikai tisztviselő szerint

Reméli az USA homoszexuális nagykövete, hogy nem kell majd Magyarországra nyomást gyakorolni