Reméli az USA homoszexuális nagykövete, hogy nem kell majd Magyarországra nyomást gyakorolni

Az USA nagykövete Pápán tett látogatást. Egy fenyegetés azért belefért neki a terepszemlébe. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A pápai katonai reptéren tett látogatást csütörtökön David Pressman, az Egyesült Államok új, homoszexuális budapesti nagykövete, akinek ez volt az első komolyabb kapcsolatfelvétele a szolgálatukat Magyarországon teljesítő amerikai katonákkal. A pápai reptér a bázisa a 12 ország – köztük Svédország és Finnország – által  közösen üzemeltetett, de magyar felségjelzéssel repülő C-17 Globemaster III teherszállító gépnek. Ennek apropóján a magyarellenes 444 meg is érdeklődte, hogy számíthat-e Magyarország nyomásgyakorlásra a finnek és svédek NATO csatlakozását illetően. A katonai szövetségen belüli demokrácia mértéke a válaszból azonnal kitűnik: nem megbeszélések és érvütköztetések lehetőségét hozta fel Pressman egy esetleges magyar ellenvélemény nyilvánítás bekövetkeztekor, hanem:

“Remélem, hogy nincs szükség nyomásgyakorlásra”

– válaszolta a 444 kérdésére. Állítása szerint egyébként a kormányoldal arról biztosította, hogy ratifikálni fogjuk a szerződést.

David Pressmannak nem ez az első provokatív lépése, mióta kinevezték nagykövetnek. Novák Katalinhoz tett első látogatására is egész szivárványcsaládját vitte:

Francia filozófus: A NATO-tagság ígérete sodorta háborúba Ukrajnát

Az USA hosszabb távon is támogatná Ukrajna fegyveres erejét

(444 nyomán Szent Korona Rádió)