Levették az LMBTQ címkét a Netflix sorozatáról, mert negatív színben tünteti fel a deviánsokat

Mi történik akkor, ha a védett állatot negatív színben tűntetik fel véletlenül? Azonnal beindul az LMBTQP gépezet, és helyreigazítja a “hibát” elkövetőt. Ez történt most a Netflix esetében is, ugyanis a homoszexuális sorozatgyilkosról készült sorozatukról eltávolították az “LMBTQ show jelző”. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Jeffrey Dahmer az egyik leghíresebb amerikai sorozatgyilkos, egy igazán beteg és aberrált homoszexuális, aki homoszexuális férfiakat gyilkolt. A róla készül sorozat dokumentumfilm-jellegűen, tényszerűen mutatja be az életét.

A Netflixen a sorozat szeptember 17-én még az alábbi címkével volt fent: LGBTQ TV Shows, amit az archive.org is igazol. Ezt a címkét azon alkotásokhoz csatolják, melyek valamilyen szexuális kisebbséget reprezentálnak.

Azt nyilván mindenki tudja, és látja, hogy a Netflix töméntelen LGBTQP és woke tartalmat, lényegében propagandát próbál meg lenyomni az emberek torkán érzékenyítési célzattal, nincs olyan általuk készített film vagy sorozat, ami ne lenne tele velük.

Az is megszokott náluk, hogy egy valós történet alapján készült filmet is érzékenyítésre próbálnak felhasználni, amire talán a legjobb példa az Apaság című film: ami arról szól, hogy egy apuka elveszíti a feleségét, és egyedül neveli fel a lányát. A filmben a főszereplő Kevin Hart, egy fekete férfi, a férfi azonban a valóságban akiről a film készült fehér volt.

De most eljutottunk odáig, hogy a Netflixnél csak a jó homoszexuális az igazi homoszexuális, aki megkaphatja az LMBTQ-címkét. Ha nekünk kellene összefoglalnunk ennek a lényegét, akkor azt mondanám, hogy “viselkedj rendesen fiam, vagy nem lehetsz felcímkézett buzi!”…

Már meg sem lepődünk… Most sem alkalmazható a gyermekvédelmi törvény a Netflix ellen

Ennyit ér a pedofiltörvény: szabadon sugározhatja gyermekmegrontó műsorát a Netflix

Pedofilok ünnepnapja – gyerekpornó a Netflixen

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)