Ennyit ér a pedofiltörvény: szabadon sugározhatja gyermekmegrontó műsorát a Netflix

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordult a Magyar Nemzet a Ridley Jones című, óvodásoknak készült, hazánkban is elérhető animációs Netflix sorozattal kapcsolatban, ugyanis abban a gyermekek megrontására szolgáló képsorokat véltek felfedezni. Az eset fejleményei kiválóan bizonyítják miért nem elégséges az új pedofiltörvény. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Ridley Jones című Netflix sorozat egy, az olyan kifejezetten gyerekek számára készült animációs mesék közül, amelyben egy nembináris karakter is helyet kapott, Fred a bölény személyében. Mindezt tetézve olyan szereplő is látható a korhatár-besorolás nélkül megtekinthető sorozatban, akinek két apja van.

Az NMHH a Magyar Nemzetnek azonban azt a választ adta, hogy a médiahatóság, illetve a Médiatanács csak a magyar joghatóság alá tartozó ügyekben tud eljárni, a Netflix székhelye pedig Hollandiában van, ezért nem vonatkozik rá a magyar pedofiltörvény, amely a gyermekek LMBTQP általi megrontásának megakadályozásából jött létre, ezek szerint nem túl nagy sikerrel.

A poén pedig az egészben az, hogy mind az NMHH, mind a Magyar Nemzet a kormányhoz tartozik, így ismételten egy elméletileg “szélsőjobboldali és keresztény” intézmény állt ki az elégtelen törvényi megfogalmazások miatt az LMBTQP-lobbi mellett. взять кредит на карту без отказа

Közpénzből folyt az MTV gálán az LMBTQP-propaganda

Nem célja az LMBTQP közösségnek a pedofília legalizálása, de egyre jobban érzékenyítenek az irányukba

(Média 1 nyomán Szent Korona Rádió)