Pedofilok ünnepnapja – gyerekpornó a Netflixen

Az ember azt gondolná, hogy a filmekben lévő arcbatoló LMBTQ propaganda után nincsen már lejjebb. A Netflix azonban bizonyságot tett róla, hogy a 21. században már az LMBTQP(edofil) propagandának van helye a világunkban. A film nemhogy teljes mértékig szembemegy a normális értékekkel, hanem az észszerűség határait is jóval átlépi, 11 éves kislányokat szerepeltet majdhogynem prostituáltaknak öltöztetve. Szerencsére a produkció hatalmas közfelháborodást váltott ki. 

Világszerte óriási felháborodás övezi a Netflix által szeptember 9-én műsorra tűzött, a Sundance fesztiválon korábban díjat nyert francia filmalkotást, a Cuties-t (Mignonnes).

A magyarul „Cukifalatok” címen futó francia dramedy egy diszfunkcionális, Franciaországban élő szenegáli muszlim családban felnövekvő 11 éves kislány (Oscart a filmnek!) történetét meséli el.

A 11 éves Amy édesanyjával és öccsével él, és elege van anyja tradicionális, konzervatív értékrendjéből, viszont nagyon tetszik neki a szomszédos Angelica szabadlelkű tánccsoportja, amelyben serdületlen kortárs lányok a twerkelés (a szó jelentése az Oxford English Dictionary szerint a következő: előrehajolva, terpeszállásban, a csípő kinyomásával szexuálisan provokatív módon táncolni populáris zenére – a szerk.) művészetét gyakorolva igyekeznek kitörni az őket megnyomorító, életidegen, hímsoviniszta, vallási fanatikus, fehér (fekete), keresztény (muszlim) világból.

A film már akkor óriási felzúdulást váltott ki, amikor a Netflix még csak annak plakátját publikálta. A tömegméretű felháborodás nyomán a filmgyártó cég még bocsánatot kért, elismerte, hogy a hirdetés „nem volt OK”, és azt állította, hogy az „semmilyen módon nem reprezentálja magát a filmet”.

Forrás: Twitter

Nos, a nézők nem kis csoportja úgy véli, a poszter méltó beharangozója volt a két napja megtekinthető mozgóképnek. Az amerikai szülői szervezet, a Parents Television Council szerint a Cuties szülői szemmel nézve „rosszabb, mint azt valaha is gondolhattuk volna”: amit a poszter sejtetett, az halványan sem ér a nyomába annak, amit a film valójában bemutat.

Azt, hogy a gyomorba markoló iszony ez alkalommal nemcsak a konzervatív, maradi, a világot a múlt sötétségébe taszítani kívánó nézőknél lépett fel az is bizonyítja, hogy annak trailerét a YouTube-on eddig megtekintő több, mint nyolc és félmillió néző közül csak mintegy 40 ezren lájkolták, szemben az 1,6 millió dislike-kal.

És ha ez még nem lenne elég a Netflix tulajdonosi körének (és a hozzájuk sokéves támogatói szerződéssel kötődő Michelle és Barack Obamának, akik persze mélyen hallgatnak), ajánlanám figyelmükbe a legnagyobb filmes adatbázis, az IMDB értékelését. A Cuties minden idők legrosszabb filmjévé lépett elő a maga 1,7-es (egy egész hét, nem tévedés) értékelésével. Az oldalon a szülőknek szóló (ParentsGuide) rovatban a 621 értékelő közül 617 a film szexuális tartalmát „súlyosnak” értékelte.

Képkocka a filmből

Nem is véletlenül. A táncos csoport tagjai (akik, hangsúlyozom, gyerekek, serdületlen kislányok!), szexuális pózokban, nemi aktusokat imitáló mozgással, feneküket rázva, lábaikat természetellenesen széttárva „valósítják meg önmagukat”, a filmet néző pedofilok legnagyobb örömére és élvezetére.

„legszörnyűbb jelenetnek” kikiáltott, a világhálón is megtekinthető részletben pedig Amy a nemi szervéről készült szelfit teszi közzé a világhálón, ezzel is bizonyítva, hogy ő már nem kislány.

Ez azért már sok, és ezt most nem csak mi, fehér keresztény férfiak, nem mellesleg lányos apukák gondoljuk így. A Netflix úgy tűnik, most tényleg melléfogott. Az előfizetők milliói sok mindent elnéztek nekik a szórakoztató és sok esetben értékes tartalmak miatt, de most minden jel arra mutat, hogy ez a film tényleg öngól lesz, hiszen világméretű mozgalom indult az előfizetések törlésére.

(Vasarnap.hu nyomány Szent Korona Rádió)

Pedofilok számára gyártanak gyermek méretű szexuális segédeszközöket

A hagyományos családmodell a Disney-nél továbbra sem divat

Hollywoodban leszbikusként ábrázolnák Jézus alakját

TL. Vlog: Védett pedofilok

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)