Az Emirátusokban megtiltották az LMBTQP-t propagáló termékek árusítását

Az Egyesült Arab Emirátusok kormánya megtiltotta az Amazon számára, hogy LMBTQP témájú, vagy a homoszexualitást propagáló termékeket fogalmazzon az ország területén.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Amazon pénteken kapta az ezzel kapcsolatos felszólítást, melyben kifejezetten közölték velük, hogy az Emirátusokban tilos az LMBTQP propaganda. A tiltás a szivárvány zászlós termékeken kívül vonatkozik a homoszexualitást propagáló könyvekre is.

A tiltással kapcsolatban az Amazon vezetősége azt nyilatkozta, hogy a cég kiáll az LMBTQP emberek mellett azonban tiszteletben tartják azon országok törvényeit, ahol üzleteik vannak.

Szerencsére az Öböl menti országokban törvénybe ütközik az LMBTQP propaganda terjesztése és az ezzel kapcsolatos termékek árusítása.

Az emúlt hetekben Szaúd Arábia tiltotta be a szivárványos termékek árusítását. A múlt hónapban pedig Kuvaitban rendelték be a külügyminisztériumba az amerikai nagykövetet a homoszexualitás népszerűsítése miatt.

A 2022-es katari labdarúgó világbajnoksággal kapcsolatban pedig előre jelezték, hogy börtönbüntetést fognak kiszabni arra aki szivárványos zászlót visz a stadionokba.

A katari foci vb-n sem kérnek az LMBTQP-lobbiból

Felmentették a normális családmodellekért kiálló finn politikust

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)