A törvényeket be kell tartatni! – Kuvait nem nézi jó szemmel az LMBTQP propagandát

Bekérette a kuvaiti külügyminisztérium az Egyesült Államok helyi nagykövetségének ügyvivőjét, mert a diplomata az LMBTQP-közösség mellett foglalt állást Twitteren – adta hírül pénteken az an-Nahár című libanoni hírportál. Ha Kuvaitban tartózkodsz, még ha a világ csendőrének követe is vagy, be kell tartanod a törvényeket. Erőskezű, határozott fellépést tapasztalhattunk a kis államtól.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Bejegyzésében egy szivárványos zászló látható, valamint James Holtsnider Joe Biden amerikai elnököt idézte, mely szerint “minden embert tisztelettel és méltósággal kell kezelni és hagyni kell, hogy félelem nélkül élhessen, függetlenül attól, hogy ki ő és kit szeret.”

A kuvaiti külügyi tárca közleményben szólította fel a nagykövetséget, hogy tartsa tiszteletben a kuvaiti törvényeket, s a jövőben tartózkodjék ilyen jellegű üzenetektől. A posztra számos kuvaiti politikus is felháborodva reagált, többen elfogadhatatlannak nevezték az amerikaiak viselkedését.

Az arab országban akár hét évig terjedő börtönbüntetéssel is sújthatják a férfiak közötti szexuális kapcsolatot (a nőkről a jogszabály nem rendelkezik).

A skót protestánsok végleg beadták a derekukat az LMBTQP-lobbinak

Ahol következetesen betartatják a törvényeket – Kirúgták az LMBTQP lobbista tanárt Floridában

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)