Egy volt amerikai képviselő szerint Joe Biden “rezsimváltásra” használja az orosz-ukrán háborút

Tulsi Gabbard, a Demokrata Párt egy korábbi képviselője komoly kritikát fogalmazott meg a jelenleg regnáló amerikai hatalommal szemben amiatt, mert közvetetten beleavatkozik az orosz–ukrán háborúba.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Gabbard szerint Joe Biden arra használja a háborút, hogy Oroszországban “rezsimváltást” érjen el, miközben bőségesen ellátja az amerikai katonai ipart is.

Az Oroszország ellen kivetett szankciók ötletével sem ért egyet, mert ezen intézkedések az Egyesült Államoknak és Európának rengeteget ártanak, Oroszország eközben pedig rekordprofitra tesz szert az energiahordozókból.

“Európa masszív energiaválságot él meg jelenleg. Rekord-energiaárak vannak Franciaországban, Németországban már a közvilágítást korlátozzák, Nagy-Britanniában és Spanyolországban pedig a családoknak és a vállalkozásoknak korlátozzák az energiahasználatát”

– fejtegette.

“Miért történik mindez? Joe Biden szankciói miatt, amit nem kevesebb mint egy modern kori ostrom. Ez ellátási probléma, amelyet Joe Biden idézett elő, és amelyből Oroszország csak profitál”

– tette hozzá.

Hawaii állam egykori képviselője szerint semmi nem mutatja jobban, hogy nem morális kérdésről van szó, mint az, hogy az Egyesült Államok dollármilliárdokat költ az ukrajnai háborúra.

“Ez nem az ukrán emberekről vagy a demokrácia védelméről szól. Ez az Oroszországban történő rezsimváltásról szól, valamint a háború kiaknázásáról, hogy megerősítsük a NATO-t és etessük a katonai-ipari komplexumot. Joe Biden számára ez arról is szól, hogy új világrendet alakítson ki, amelyet abban az esetben is nekünk kell vezetnünk, ha ez a nukleáris katasztrófa szélére sodor minket.”

A Szerbia bombázását szorgalmazó Joe Biden szerint Putyin egy mészáros

Szellemi leépültsége miatt alkalmatlan Joe Biden a Fehér Ház volt orvosa szerint

(Index nyomán Szent Korona Rádió)