Szellemi leépültsége miatt alkalmatlan Joe Biden a Fehér Ház volt orvosa szerint

Ronny Jackson egy kognitív teszt kitöltését kért Joe Biden amerikai elnöktől, mivel szerinte látszik rajta a szellemi leépültség. Biden legutóbb például az ukrán és az iráni embereket is összetévesztette.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A Fehér Ház volt orvosa, Ronny Jackson az Ukrajna elleni orosz támadásra reagálva arra figyelmeztetett, hogy Joe Biden kognitívan nem alkalmas jelenleg az elnöki pozícióraA texasi republikánus kongresszusi képviselő a Fox News műsorában tette a megjegyzéseket, miután Vlagyimir Putyin elrendelte az ukrán katonai infrastruktúra bombázását országszerte.

Ronny Jackson volt az, aki a Fox Business üzleti televíziós csatornában február közepén megerősítette, hogy kognitív teszt kitöltését kéri Joe Biden amerikai elnöktől.

“Az egész ország látja, hogy mentális kognitív problémái már több mint egy éve megmutatkoznak, és a legtöbb ember számára tényleg nem kérdéses, hogy valami nincs rendben vele. Kognitívan már nem ugyanaz, mint régen, és véleményem szerint jelenleg nem alkalmas arra, hogy az elnökünk legyen. Minden alkalommal, amikor feláll és az amerikai néphez beszél, nemcsak az amerikai nép nézi, ahogyan beszél, hanem az egész világ, és ez is része a problémának”

– mondta Jackson.

A képviselő szerint az, hogy a 79 éves férfi egy olyan időszakban képviseli Amerikát, amikor erőt sugárzó üzenetet kell küldeni, nem fog jól végződni.

Egy amerikai közvélemény-kutatás szerint az amerikaiak kétharmada szeretné, ha Biden ugyanolyan kognitív kompetenciatesztet végezne, mint Trump, amikor hivatalban volt.

Egy múlt havi sajtótájékoztatón Biden újabb kínos baklövésbe botlott, amikor azt sugallta, hogy egy Ukrajnába történő kisebb betörés büntetlenül maradna.

Nem is olyan régen még egy komikumba illő jelenet során Biden arról is elfeledkezett, hogy ő az Egyesült Államok elnöke.

Az amerikai püspöki kar kiátkozza Joe Bident?

Joe Biden szerint egy nyolcéves gyerek el tudja dönteni, hogy transznemű-e vagy sem

 

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)