Szabadságvesztéssel jár a szivárványos zászló lengetése Katarban

A beteges LMBTQP ideológia ellen sikeresen küzdő katari kormány bejelentette, hogy országukban 7 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztés jár a szivárványos zászló lengetéséért és a homoszexuális propaganda terjesztéséért.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ez a bejelentés kifejezettem aktuális, hiszen ez vonatkozik a 2022-es labdarúgó világbajnokságra ellátogató külföldi turistákra is. A jelentős nemzetközi sporteseményen ugyanis nem lesz megengedett a nyugati államokban megszokott LMBTQ ideológia terjesztése. A Katarba látogató vendégek pedig kötelesek betartani Katar állam jogszabályait.

Katar magas rangú biztonsági vezetője figyelmeztetett, hogy a novemberben-decemberben rendezendő labdarúgó-világbajnokságon “a saját védelmük érdekében” elvehetik a szurkolókról a szivárványos zászlókat, mert nem tudja garantálni, hogy más nem támadna rájuk érte.

Abdulaziz Abdulla al-Anszári vezérőrnagy azt mondta, hogy az LMBTQP-rajongókat és párokat szívesen látják és fogadják Katarban a novemberi és decemberi tornán, annak ellenére, hogy az azonos neműek közötti kapcsolatok továbbra is bűncselekménynek számítanak az Öböl-menti országban.

“Aki a helyzettel kapcsolatos nézeteit szeretné demonstrálni, mutassa be egy olyan társadalomban, ahol elfogadják. Aki megkapta a jegyet, azért jön ide, hogy megnézze a meccset, nem pedig demonstrálni. Nézze a meccset! Az jó. De tényleg ne jöjjön be és ne sértse meg emiatt az egész társadalmat”

– mondta.

Azt mondta,  a vallásukat nem fogják megváltoztatni egy 28 napos világbajnokság idejére.

Piara Powar, a Football Against Racism in Europe, azaz a diszkriminációellenes hálózat ügyvezető igazgatója persze azonnal reagált az eseményekre:

“Azt az elképzelést, hogy a zászlót, ami ma a sokféleség és az egyenlőség elismert egyetemes szimbóluma, eltávolítják az emberekről, hogy megvédjék őket, nem tekintjük elfogadhatónak, ürügynek tekintjük. Sokszor jártam Katarban, és nem számítok arra, hogy a helyi lakosságot vagy a világbajnokságra látogató szurkolókat megtámadják a szivárványzászló viselése miatt. A nagyobb veszélyt az állami intézkedések jelentik.”

A közel-keleti ország eddig is rengeteg kritikát kapott az alkohol- és szextilalomig. Katarban az egyéjszakás kaland, illetve a homoszexualitás illegális és hét év börtönt vonhat maga után, és ezek a szabályok vonatkoznak majd a világbajnokság résztvevőire is.

Annyira elegük lett az LMBTQP-lobbiból, hogy “prájdoló” osztálytársaikra támadtak a német diákok

A törvényeket be kell tartatni! – Kuvait nem nézi jó szemmel az LMBTQP propagandát

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)