A katari foci vb-n sem kérnek az LMBTQP-lobbiból

A novemberben Katarban kezdődő labdarúgó világbajnokság szervezői kitiltották a szivárványos zászlót a lelátókról. Mivel az iszlám vallás is szigorúan tiltja a homoszexualitást, ennyi elég is lehetne indoknak, de sajnos a szervezőknek mindenféle kamuindokokat kellett kitalálniuk azért, hogy megpróbálják távol tartani a rendezvénytől a fertőt.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ugyan a FIFA és az UEFA is nagyon érzékeny rá, és szüntelenül hirdeti, hogy a focinak politikamentesnek kell maradnia, az antitradícionális és káros eszmék üzenetei gyakran utólagos büntetés nélkül találhatóak meg a nemzetközi labdarúgópályákon, a normalitást képviselőkkel ellentétben.

Mivel napjaink muszlimjai köztudottan kevésbé toleránsak a vallásgyalázással szemben mint a mai keresztények, felmerült a kérdés: mi lesz a szivárványos zászlók sorsa Katarban. Kezdetben úgy tűnt, az arabok hajlandók elfogadni azok jelenlétét a stadionban, mostanra azonban már szerencsére találtak indokot betiltásukra.

Április 1-jén a BFMTV azt írta, a biztonsági felügyelettel megbízott vezető tisztviselő közbiztonsági okokra hivatkozva betiltaná a zászlók használatát a lelátókon. Az intézkedéssel a „szurkolókat védenék” az esetleges homofób támadásokkal szemben.

Szomorú, hogy ma már a normálisoknak kell bujkálniuk, meghunyászkodniuk és az igazságot ferdíteniük, hiszen ha a szervezők felvállalják, azért nem engedik a szivárványos zászlót mert a vallásuk bűnnek tekinti a homoszexualitást, valószínűleg azonnal elvették volna tőlük a szervezés jogát.

A biztonsági felügyelet közleménye szerint a világbajnokságon nincs helye politikai véleménynyilvánításnak.

Ha valaki nyíltan állást szeretne foglalni az LMBTQ+ kérdésben, tegye egy olyan országban, ahol a társadalom azt elfogadja. A meghozott intézkedések mögött nem húzódik meg semmiféle diszkrimináció

– áll a nyilatkozatban.

ELTE – LMBTQP-lobbi mindenek felett (5-6. rész)

Felmentették a normális családmodellekért kiálló finn politikust

Szemnek tetsző gólöröm: szétrúgta a szivárványos szögletzászlót a profi angol focista

(Vasárnap.hu – Szent Korona Rádió)