15 év után újra nő akar lenni a – mégsem – transznemű

Debbie Karemer / Lee Harries

Az erőszakos LMBTQP-propaganda terjesztői úgy próbálják beállítani a “nemi átalakító” műtéteket, mintha azok az egyént felszabadítanák, így mostanra rengetegen – köztük kiskorúak – igyekeznek elérni, hogy ezen beavatkozást végrehajtsák rajtuk. Azokat, akik megbánták “nemváltásukat”, próbálják elhallgattatni. Most viszont médianyilvánosság elé állt az a nő, akit 15 évvel ezelőtt férfivá operáltak, most pedig újra nő szeretne lenni.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A 60 éves, Debbie Karemer néven született Lee Harries 15 évvel ezelőtt műttette magát “férfivá”, amit mostanra élete legnagyobb tévedésének tart, és szeretné az egészet visszacsinálni. Most azért állt nyilvánosság elé, hogy figyelmeztesse az embereket, ne menjenek bele olyan könnyelműen “nemváltó” műtétbe úgy, mint ő.

Harries 44 éves volt, amikor kérte az orvosokat, hogy alakítsák át férfivá. Az egész nagyon gyorsan zajlott. Másnap már el is kezdte otthon a tesztoszteron kezeléseket, és három hónappal később eltávolították a melleit. Azonban pár évvel ezelőtt kezdett ráébredni, hogy óriási hibát követett el. Mint elmondta, éveken át tartó terápia után bizonyossá vált, hogy ő mégsem egy női testbe rekedt férfi volt.

“Nő vagyok, még mindig Debbie vagyok”

– jelentette ki.

És itt jön a vallomás legfontosabb része, a brit állampolgárságú Karemer elárulta, mi késztette arra, hogy az operációra vetemedjen. Elmondása szerint súlyos poszttraumás stresszben szenvedett, amikor férfivá akart válni, és az egészet apja okozta, aki rendszeresen megerőszakolta, amikor kamaszlány volt. Rájött, hogy az elszenvedett trauma miatt akart átalakulni, egyfajta védekezésként, mert férfiként nem lenne vaginája, és így a nemi erőszaktól sem kell tartania. De tudjuk, aljas hazugság azt állatani, hogy a transzneműek döntő többsége valamilyen pszichés problémával küszködik…

Az év elején fel is kereste az orvosát, hogy elkezdhessék visszaalakítását nővé.

“Nagyon szeretném, ha Debbie-ként ébredhetnék fel, és kiderülne, hogy az elmúlt 15 év csak egy rossz álom volt.”

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Átvert “transznemű” fiatalok vallottak szenvedéseikről

Kis péniszt műtöttek neki, öngyilkos lett a transznemű