Átvert “transznemű” fiatalok vallottak szenvedéseikről

A transzlobbi válik lassan az LMBTQP irányzatban a legerősebbé annak ellenére, hogy rengeteg pszichológiai zavarral küzdő ember, köztük gyermekek életét teszi tönkre. Számos esetben tapasztalhatjuk, hogy a pubertáskori, vagy egyéb életválságok okaként a deviáns szervezetek a transzneműséget jelölik meg, és bélyegzik meg az egyébként csak valamilyen lelki problémával küzdő egyént. Erről vallott néhány fiatal az USA-ban. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az Egyesült Államokban országszerte követelik, hogy tiltsák be a hormonkezeléssel kapcsolatos kísérleti hormon-“gyógyszerek” használatát, és a jelenleg jogilag “csak kozmetikai beavatkozásnak” számító nemátalakító műtétek elvégzését a kiskorúakon.

A veterán televíziós újságíró, Lesley Stahl 60 Minutes című műsorában több olyan fiatallal készített interjút, akik orvosi beavatkozással járó nemi átalakuláson estek át, majd belátták, hogy elhibázták a döntést a lobbisták miatt és a nem megfelelő tájékoztatás következtében, így visszatértek eredeti biológiai nemükhöz.

Garrett majdnem öngyilkos lett

„Összesen két beszélgetésre mentem el, és a második alkalom után máris érkezett egy levél, hogy megkapom a nemi hormonokat” – osztja meg történetét a műsorban egy Garrett nevű fiatalember, a Louisiana állambeli Baton Rouge-ból.

A transznemű aktivisták állításai szerint a nemi diszfóriában szenvedő fiatalok nagyobb eséllyel követnek el öngyilkosságot, mint az átlagemberek, ha nem engedik meg nekik a nemváltást.

Garrett ezzel szemben kijelentette, hogy depressziója éppen súlyosbodott miután eltávolították a heréit és megműtötték a mellkasát, hogy nőiesebbnek tűnjön.

Garrett visszatérése után
Garrett, legmélyebb pillanatában

„Azelőtt soha nem voltak öngyilkos hajlamaim, amíg nem volt mellnagyobbításom. Körülbelül egy héttel a műtét után viszont tényleg meg akartam ölni magam, csak végül a családomra gondoltam, és nem tettem” – idézte fel könnyeivel küszködve a fiatal.

Garrett azonban már sohasem fog teljes életet élni, ugyanis ahogyan fentebb említettük, a nemváltó kezelések során heréit eltávolították, mely egy visszafordíthatatlan folyamat.

Az LMBTQP-vloggerek boldogságot sugalltak

A műsorban megismerhettek a nézők egy másik áldozatot is, Grace Lidinsky-Smitht, aki úgy döntött, hogy a húszas éveiben tesztoszteronra vált, és amputáltatja a melleit. Smith elmesélte a műsorvezetőnek, hogy egy pszichiáter sem próbálta kideríteni, mi állhat a nemi zavarok hátterében, és mivel 18 éves elmúlt, szülői engedélyre sem volt szüksége. Négy hónap múlva már hormonkezelést kapott, nem sokkal később pedig le is műtötték a melleit.

Az állandóan szorongó Smith bevallotta, hogy azért vállalta a beavatkozásokat, mert az interneten látott LMBTQP-vloggerek és transzfiatalok által közvetített propaganda azt sugallta neki, hogy boldogabb lesz, ha változtat. „Én komolyan azt hittem, hogy férfiként egyszerűbb lesz az életem” – hangzott el a műsorban a fájó beismerés.

Önvalójában
És az LMBTQP szervezetek szerinti “normális” állapotában

Mekkora sokkot jelent mindez?

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy milyen sokkot jelenthetnek ezek az egymás utáni gyors, és természetellenes beavatkozások az emberi testben és elmében?

Michelle Cretella, az Amerikai Gyermekgyógyászati Főiskola vezérigazgatója kikéri magának, hogy ma már a 13 éves kislányoknál is elvégezhetnek dupla maszketómiát, amely szerinte a gyermekek ellen elkövetett erőszak államosítása.

“Az érzelmi válságban lévő fiatalságot pszichológiailag abúzálják azzal, hogy megváltoztatják a nemüket, szexuálisan összezavarják őket és kísérleteznek rajtuk mérgező drogokkal, megcsonkító műtétekkel.”

A műsorban több másik, az LMBTQP-lobbi által átvert és agymosott fiatalt is bemutattak.

Mindezek után nem is lehet kérdés, hogy miért kell ellenállni az LMBTQP-lobbinak.

(Vasarnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Rákényszerítik a transzneműséget a hírnév és a pénz érdekében a balliberális szülők gyermekeikre?

Miként teszi tönkre egy generáció életét az LMBTQP és főleg a “transz” lobbi?

Transznemű szólalt fel a sportokat behálózó transzlobbi ellen