Felhagyott transzneműségével, halálosan megfenyegették

Az LMBTQP-közösség tagjai a kirekesztettség álcáját levetve egy felbőszült vadkannál is agresszívabbá tudnak válni. Azokat pedig, akik problémájukat felismerve értelmes kezeléseknek vetik alá magukat annak érdekében, hogy mentális problémájukat megoldva a normális élethez térjenek vissza, mérhetetlen gyűlölettel kinézik. Egy ilyen esetről számolt be Elisabeth Littlewood is.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Negyedik alkalommal rendezték meg hazánkban az International Federation for Therapeutic and Counselling Choice (IFTCC) éves konferenciáját. Ők azért folytatják küzdelmüket, hogy legális legyen világszinten a segítségnyújtás és a terápia azon emberek számára, akik fel kívánnak hagyni LMBTQP életmódjukkal. Ezen az eseményen beszélt Elisabeth Littlewood saját élettörténetéről.

Elisabeth gyerekkorában testképzavarral küzdött, nem tudta meghatározni, hogy mi a baja, de valamiért nem érezte jól magát a testében. 12 évesen elment hazájának Nemzeti Egészségügyi Szolgálatának terápiájára, ahol azonban nem a gyökerek felkutatásába kezdtek, hanem olyan kezeléseket alkalmaztak rajta, melyek erősítették benne a transzneműség tudatát. 22 éves korára azonban rájött, hogy nem a helyes úton jár, és az öngyilkosság, a további bemagyarázások helyett az egyetlen értelmes utat, a vallást választotta. A Biblia ember-, továbbá férfi- és nőképe alapján rájött, hogy tévképzetekbe ringatták, és sürgősen változtatnia kell életén.

Beszámolt arról is, hogy kemény önmegtartóztatásra és áldozatvállalásra volt szüksége, hogy felhagyjon súlyos hibáival, de egyáltalán nem bánta meg életmódváltását. Továbbá míg 12 évesen a transzneműség felé protezsáló “terápiára” teljesen könnyen eljuthatott, addig gyógyulását önerőből kellett megtennie, ugyanis az LMBTQP személyeket kezelő terápiák jelenleg igen kis mértékben érhetőek el világszerte. Aki végez ilyen kezeléseket, azt minden bizonyára szakmaiatlannak és kuruzslónak bélyegzi a progresszív közösség.

Amikor Elisabeth Facebook profilján bejelentette, hogy kigyógyítja magát, az LMBTQP közösség tagjai azonnal nekiestek. Többen a jövőbeni boldogtalanság bélyegét sütötték rá, továbbá azzal próbálták hitegetni, hogy ártani fog magának. Az azaddig igen elfogadó ismerősei sorra kezdték letiltani. A nagy elfogadásba és toleranciába a halálos fenyegetések is simán belefértek. Többen is azt írták neki, ha már ilyen döntést hozott, akkor meg kellene halnia.

A modern világban az igazi lázadás: normális életet élni.

(Védett Társadalom nyomán Szent Korona Rádió)

“LMBTQ-ellenes vagy? Megrugdoslak a g*cibe!” – Párját verve fenyegette a normalitás képviselőit a transznemű

Átvert “transznemű” fiatalok vallottak szenvedéseikről