A kitartás ára: 203. alkalommal rombolta le Izrael ugyanazt a palesztin falut

Még Kínánál is nagyobb mérvű etnikai tisztogatást hajt végre az általa megszállt területeken Izrael, ami, ha a két ország méretét összehasonlítjuk, elképesztő méretű pusztítást tételez fel. A palesztin életek úgy látszik, nem számítanak…

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Továbbra sem hagyják élni a palesztinokat:

Az Al-Naqab sivatag falvai jórészt sátrakból és bádogházakból állnak, az itt lakók az oszmán uralomig vissza tudják vezetni  helyi történelmüket. Izrael azonban nem ismeri el a falvak létjogosultágát, így egyszerű, összetákolt otthonaikat folyamatosan elbontják a palesztinoknak. A bontások folyamatosan ismétlődnek, az egyik településen a legutóbbi már a 203. eset  volt. Másfél évvel ezelőtt a 183-ról számoltunk be, úgy, hogy először 2000-ben érte az ott lakókat támadás.

Korábban írtuk:

Az izraeli hadsereg ismételten lerombolta a palesztinok lakta falut, és otthon nélkül hagyta annak lakóit. Attól, hogy a terület melegebb éghajlaton fekszik, mint hazánk, ott sincs sokkal kellemesebb időjárás a hetekben. Az otthon nélkül maradottaknak az éjszakai 8-10 Celsius fokos hideg elől a környező falvakban lakó rokonaikhoz kellett menekülniük. Természetesen a lerombolt falu helyére a tel-avivi vezetés egy újabb illegális zsidó telep létesítését tervezi.

Az illegális zsidó telepek építését a nemzetközi közösség is ellenzi, mivel ellentmond a nemzetközi jognak, ami katonai megszállásnak tekinti az izraeli hadsereg jelenlétét a palesztin területeken. Ugyanakkor, ahogyan láthatjuk, senki nem tesz semmit az egyre növekvő sovinizmussal szemben, sőt egyre több állam áll be Izrael támogatói közé.

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Otthonuk saját kézzel való lebontására kényszeríti Izrael a palesztinokat

Ismételten civileket bombázott Izrael

Karácsony napján gyermekkórházat bombázott Izrael