Rendőrök haltak meg az afrikai migránsok támadása közben

Marokkó és a spanyol Melilla között húzódó határkerítést szinte egész évben ostrom alatt tartják az Afrikából érkező illegális migránsok, a nyári időszakban azonban az átlagosnál is többen érkeznek, akik erőszakkal próbálnak meg bejutni az Európai Unió területére.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mintegy 2000 migráns ismét megrohamozta a Marokkó és a spanyol Melilla exklávé közötti határt. Az Afrikából érkező illegális bevándorlók egy kaput is feltörtek a határon. Az erőszakos támadásról videófelvételek készültek, amelyeken csak katonakorú férfiak láthatók. Spanyol médiajelentések szerint a támadás során 140 rendőrt sebesítettek meg, és legalább kettőt megöltek. Több tucat migráns is meghalt a támadás során.

A történteket látva a spanyolok Pedro Sanchez spanyol miniszterelnököt teszik felelőssé. Egyikük a videó kapcsán azt írta kommentben, hogy ezeket az embereket nem fogják visszaküldeni a hazájukba, és minden bizonnyal egyre többen jönnek majd, így a helyzet is egyre rosszabb lesz, mindezt pedig Pedro Sanchez menedzseli.

Egy másik pedig gúnyosan megjegyezte, hogy ezek a fiatalok bizonyára nem dolgozni érkeznek Spanyolországba.

“Nagyon jó…ez az, amire Spanyolországnak szüksége van: bevándorlókra, akik azért jönnek, hogy felgyújtsák Spanyolországot a szociálkommunistákkal együtt”

– írta.

Hasonló felvételek legutóbb márciusban készültek, amikor egy migránshorda megpróbált átmászni a határkerítésen, majd megtámadták a határőröket. A spanyol hatóságok akkoriban “minden idők legnagyobb áttörési kísérletéről” beszéltek.

Migráns gyerekek verik és alázzák a gyámoltalan kortársaikat Svédországban

Statisztika a liberális érvrendszer felett – A migránsok romba döntik Svédországot

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)