Statisztika a liberális érvrendszer felett – A migránsok romba döntik Svédországot

Hírportálunk többször is beszámolt már arról, hogy Svédországban milyen szélsőséges állapotokat okozott a migráció. A balliberálisok próbálják eltussolni a migránsok által elkövetett bűncselekményeket, azonban most egy hivatalos statisztika is alátámasztotta, milyen mértékű veszélyt jelent az idegen áradat a társadalomra.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Bombaként robbant a svéd Igazságügyi Minisztérium egyik intézetének kutatása az ország bűnözőinek etnikai összetételéről. A tanulmány szerint egy első generációs bevándorló (ebben még a többi európai is benne van) 2,5-szer míg egy második generációs 3-szor nagyobb eséllyel kerül összeütközésbe a törvénnyel, mint egy született svéd.

Ha viszont csak az afrikai és közel-keleti migránsokra koncentrálunk, kiderül, hogy ők követik el a testi sértések, emberölések és emberölési kísérletek illetve a szexuális erőszakok 80-85%-át. Ezt az ábrákon a bordó, a sötétkék és a zöld szín jelöli összesítve.

Testi sértések elkövetései – Kristálytisztán kidomborodik az illegális migránsok túlsúlya a statisztikai adatokban.
Emberölések és -kísérletek elkövetései – Itt sem a fehér, keresztény európai ember az, aki nagy hányadot képvisel.
Szexuális erőszakok elkövetései – Ezen esetben is jól láthatjuk, hogy míg az őslakosság és a többi európai nemzet képviselői számlájára szinte semmi nem írható, addig az Afrikából és Ázsiából érkezett tömegek állatok módjára végig erőszakolják a társadalmat.

A baloldali pártok persze rögtön mentegetni kezdték védenceiket, és azt állítják, hogy nem a bevándorlás a gond, csak problémák vannak az integrációval.

Mondjuk egyszer megkérdezhetnék egy tömeges nemi erőszak áldozatát is, hogy mennyire érzi a dolgot csupán “problémának”…

(Gerilla nyomán Szent Korona Rádió)

Svédországban jutalmazzák a nemi bántalmazást: 30 millió forintnyi kártérítést kap a szexuális erőszakért elítélt migráns

Svédország számos része felett átvették a migránsok a hatalmat. Bevetik ellenük a hadsereget?