Migráns gyerekek verik és alázzák a gyámoltalan kortársaikat Svédországban

Több szempontból is a saját főztjüket eszik a liberális svédek, hiszen a migránsok, akiket ők fogadtak be nagy örömmel és szeretettel, most az ő gyerekeiket verik és alázzák meg, valamint rabolják ki. Valószínűleg a liberális nevelés is megteszi a hatását abban, hogy szegény gyermekek ne tudják megválogatni a társaságukat és még véletlenül se tudják megvédeni magukat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy söderbroni 12 éves gyermeket csalogatott egyik bevándorló “barátja” a megbeszélt találkozójuk alkalmával a közeli erdőbe, ahol csapda várt rá. A migráns fiú 4 társával kiegészülve felszólította az áldozatot, hogy adja át nekik okostelefonját, valamint elektromos kerékpárját és üljön a földre. A svéd fiú, mikor megpróbált ellenállni, azonnal ütni-rúgni kezdték őt a támadók, elvették tőle értékeit és az esetet még videóra is rögzítették.

A rendőrség később azonosította a támadókat, akik közül egyik sem volt 13 évesnél idősebb. A nyomozásban nemcsak a rendőrség vesz részt, hanem az ügyészség és az oktatási intézmények is. A következő hetekben várható döntés a banda büntetéséről, akik a koruk miatt nem kerülhetnek börtönbe.

Az eset nem egyedülálló, köszönhetően a rengeteg közel-keleti és afrikai bevándorlónak.

Az alábbi felvételen szintén fiatal migránsok vernek meg egy gyámoltalan svéd fiút, akinek a bűne, hogy svédnek született és, hogy honfitársai dédelgetni kezdték a bevándorlókat. A videó végén még súlyosan meg is alázzák az ifjú skandinávot.

Az incidens során a fiú mobiltelefonját ellopták és elvették a kabátját is. A videóban hallható hangokból úgy tűnik, hogy a fiút körülvevő banda legalább négy emberből áll, akik közül többen nevetnek azon, hogy megalázzák őt.

Ezt a 18 éves fiút sem kerülte el a támadás a tolerancia és modernizmus egyik fellegvárában. A verés mellett még le is vizelik “szegény bevándorlók” az ifjú áldozatot.

Vannak azonban ennél is brutálisabb esetek, például, mikor pisztolyt nyomtak a szájába egy svéd fiúnak, akit ezzel próbáltak táncra bírni.

Ismételten megúszhatja a börtönt egy késelő migráns Németországban

A miniszterelnök is beismerte, hogy Svédország migránspolitikája kudarcba fulladt

(V4NA – Szent Korona Rádió)