Ezért kell az LMBTQP-lobbit távol tartani a gyermekektől: Németországban nemváltásra tanítják az általános iskolásokat

Az új pedofiltörvény jogerőssé válása óta számos balliberális személy és pedagógus terjeszti azt a hazugságot hazánkban, hogy semmi szükség nem volt rá, ugyanis nem erőltetik rá az LMBTQP-lobbista szervezetek a gyermekekre a homoszexualitást. Másról árulkodik azonban az alábbiakban ismertetett németországi, vagy a pár nappal ezelőtt leközölt svájci esetek. Az “érzékenyítő” szervezetekről azt kell még tudni, hogy szoros hálózati összeköttetésben működnek, így a nyugaton általánossá váló jelenségekre kell számítani hazánkban is, amennyiben nem sikerül megfékezni őket. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Németországban elképesztő szinten tart a genderőrület, az egész országot áthatja az LMBTQP-lobbi hatása. Különböző “érzékenyítő” szervezetek járják az iskolákat, ugyanis a germán államban szabadon garázdálkodhatnak, így az általános iskolások körében is propagálják a transzneműséget. A Schlau nevű szervezet például egy brossúrával reklámozza magát, melyben külön kiemelik, hogy bárhova mehetnek szabadon. Ők egyébként bemutatják két fiatalkorú történetét, akik 9., illetve 10. osztályos (tehát 14-16 éves) korukban jelentették be, hogy másneművé szeretnék magukat operáltatni.

A német iskolákban továbbá a pedagógusnak nem kötelessége szólni a szülőnek, ha a gyerek először a tanárával beszél nemváltoztatási terveiről, erre csak azután kerülhet sor, ha az érintett tanuló ezt engedélyezi. A gyermeket a nemváltoztatás bejelentése után már az általuk választott új néven kötelesek szólítani az iskolában.

A kis Franzból tehát napok alatt lehet Julia, az intézmény vezetése pedig az öltözködésbe sem szólhat bele. Ha egy fiú magassarkúban és miniszoknyában akar iskolába járni, akkor minden joga megvan ehhez,

az úszásoktatáson viselhet bikinit, ennek rosszallása diszkrimináció lenne.

Az még nem előírás, hogy az iskolákban gendersemlegesek legyenek a mosdók, de egy jogász szerint érdemes lépni, ugyanis a transznemű diákok bepanaszolhatják az intézményt.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Egyetemi Ellenállás: Milyen tanulság vonható le az LMBTQP lobbi nyugati térnyeréséből?