Négy év alatt csaknem megduplázódott a magukat buzinak valló fiatalok száma Angliában

Az LMBTQP propaganda nagy szerepet játszik a fiatalok nemi identitásának befolyásolásában, így az államnak a feladata lenne a buzilobbi kiszorítása. Anglia azonban nem éppen jó példaként állítható elénk, ugyanis statisztikájuk alapján a magukat homoszexuálisnak valló fiatalok száma 2014 óta egyre növekszik, sőt csaknem megduplázódott.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Négy év alatt csaknem megduplázódott a magukat leszbikusnak, homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak valló brit fiatalok száma – írja a Breitbart a brit Statisztikai Hivatal (Office for National Statistics, ONS) május 25-én kiadott felmérésére hivatkozva.

2020-ban a 16 és 24 évesek 8 százaléka sorolta magát az LMB (leszbikus, homoszexuáális, biszexuális) közösséghez. Ez a 2019-es 6,6 százalékhoz képest közel másfél százalékpontos növekedést jelent, 2016-hoz képest pedig majdnem duplázódást. Hat évvel ezelőtt még csak a 16-24 éves korosztály 4,1 százaléka vallotta magát leszbikusnak, homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak. Az adatok alapján 2020-ban már majdnem minden 12. brit fiatal az LMB közösséghez tartozott, a trend pedig 2014 óta növekvő.

A 16 évnél idősebb lakosság egészét tekintve a brit felnőttek 3,1 százaléka vallotta magát leszbikusnak, homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak. Ez szintén növekedést jelent a korábbi évekhez képest: 2019-ben 2,7 százalék, 2014-ben pedig 1,6 százalék sorolta magát ebbe a kategóriába. Londonban volt a legmagasabb az LMB-felnőttek aránya.

Az éves népességfelmérés részeként összeállított jelentés ezzel párhuzamosan azt is megállapította, hogy a heteroszexuális felnőttek száma “csökkenő tendenciát” mutat, a 2014-es 95,3 százalékról 2020-ra 93,6 százalékra esett.

A brit Statisztikai Hivatal egyébként 2014 óta rögzíti ezeket az adatokat.

Az európai adófizetők finanszírozzák az EU által támogatott LMBTQP propagandát

Már a “fiús” és “lányos” színeket is kivetette az LMBTQP-lobbi a gyerekjátékok reklámjaiból

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)