Technicizáljunk mindent: majdnem bent égett a Teslájában, mert leállt annak központi számítógépe

Maszk Ilona Teslája újabb gyönyörű mutatvánnyal rukkolt elő. Azok után, hogy nem állnak meg a STOP tábláknál, alapvetően veszélyesek és súlyos baleseteket is okoznak, most majdnem emberéletet követelt a túlzott computerizáltságuk. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A “boldog” tulajdonos kevesebb mint egy éve vásárolta zsír új Tesláját, mely már nem szolgál oly nagy örömére, mint először gondolta. A sofőr Jamil Jutha elmondása szerint a múlthét pénteken történt incidens során az autó egy hibaüzenet megjelenését követően másodperceken belül leállt, majd az utastér elkezdett megtelni füsttel. Mivel a gépjármű nem volt áram alatt, így sem az ajtókat, sem pedig az ablakokat nem lehetett kinyitni. A férfi végül az ablakot rúgta ki, így sikerült megmenekülnie. Ezt követően a tűzoltóság körülbelül öt perc múlva megjelent, és pillanatok alatt eloltották a közben már lángra kapott autót.

Egyes portálok beszámolói szerint a Tesla egyébként el van látva kézi nyitófülekkel, ugyanakkor vagy sofőrünk volt akkora IQ bajnok, hogy nem találta meg azokat, vagy a modern járművekre jellemzően mégsem volt, vagy szinte elérhetetlen helyen.

A spontán öngyulladást végző Tesláról tulajdonosa videót is készített:

Kabaréba illő az élet egy elektromos autóval

Miért harcoljunk a Metaverzum ellen? – Válaszok a február-márciusi Duo Gladiiban

(Raketa.hu nyomán Szent Korona Rádió)