Halálra ítélték Indonéziában az éveken át kislányokat erőszakoló tanárt

Középen: Herry Wirawan

Oroszország és Pakisztán után most Indonézia is irányt mutat a pedofiltéma helyén való kezelésében: halálbüntetés vár a gyermekeket erőszakoló tanárra.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Herry Wirawan Indonéziában egy vallásos, bentlakásos iskolában oktatott, azonban miután kiderült, hogy 2016 és 2021 között tizenhárom 12 és 16 év közötti lányt zaklatott, halálra ítélték. Az áldozatai közül többen sérüléseket szereztek az erőszak folytán, nyolcan pedig teherbe is estek.

Az elkövetőt februárban ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre, de a halálbüntetést követelő ügyészek fellebbezést nyújtottak be, így a legfelsőbb bíróság végül az utóbbi mellett döntött, melyet az ország gyermekvédelmi minisztere is támogatott, azonban emberi jogi bizottsága nem tart helyénvalónak.

Indonéziában, ahol rendkívül sok muszlim, és más vallási bentlakásos iskola működik, a szegényebb családoknak gyakran nincs más lehetősége gyermekeik oktatási intézménybe való beiratására. Felháborító, hogy állatias ösztöneiken uralkodni nem tudó aberrált egyének saját gerjedelmeik kielégítésére kihasználják az efféle helyzetet, és gyermekeket bántalmaznak, erőszakolnak és rontanak meg.

Pedofil igazgató vezette az USA legnagyobb LMBTQP-szervezetét és a Meta közösségszervezési részlegét

A TASZ ismételten a pedofilok jogait védi

“Bátran mutasd meg a szép oldalad” – még mindig nem tiltották a pedofíliát normalizáló csoportot

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)