Az oroszoknál még helyén kezelik a pedofiltémát – Irány Szibéria, vagy a sírgödör!

Oroszország az elmúlt hetekben kétszer is bizonyította, hogy a nyugati világgal ellentétben ott még helyén kezelik a pedofiltémát. Természetesen nem kell Oroszországtól sem hasra esnünk, de azt el kell ismerni, hogy az LMBTQP-lobbi válfajához tartozó irányzatokat határozottan, és igen jó irányban kezelik. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Mind állami, mind civil szinten nagy az elutasítottság a pedofília irányába, ugyanakkor nemcsak szavakkal, hanem következetes tettekkel is kifejezik ezt.

Február 7-én fogják nagy valószínűséggel azt a törvényjavaslatot megszavazni, mely a pedofilok esetében súlyosan szigorítja a kiszabható büntetés mértékét. Ennek következtében a pedofilokat életfogytiglan tartó börtönbüntetésre is ítélhetik. A javaslatok nagy részét a duma már megszavazta, csupán a vizsgálóbizottságok jóváhagyására van szükség, hogy törvényi erőre emelkedjenek.

A parlament elnöke, Vyacheslav Volodin nyilatkozatot is tett a Telegramon a pedofiltörvénnyel kapcsolatban. Azt írta, hogy akiket már korábban elítéltek, vagy több gyermek ellen követtek el bűntettet, súlyos büntetés elé nézhetnek. Hozzátette, hogy a munka itt még nem ér véget, mindent megtesznek a gyermekek védelmében.

Volodin azt is elmondta, hogy új súlyosbító körülmények megállapítása is folyamatban van. Ezek szerint a bántalmazott gyermekkel együttélőkre, az oktatás és nevelés területén dolgozókra súlyosabb büntetés kirovása lesz lehetséges, mint másokra.

Az életfogytiglani börtönbüntetést azonban nem nyugati típusú luxusbörtönökben kell elképzelni. Ahogyan Vyacheslav fogalmazott, ezekkel az emberi alakkal rendelkező degenerált, embernek egyáltalán nem mondható személyekkel példaértékűen kell eljárni.

Ennek következtében a halálbüntetésnél is súlyosabb körülményeket dolgoznak ki számukra: az életfogytiglanra ítélt pedofilokat az északi területek bányáiban fogják robotoltatni.

A törvénytervezet pedig nagy valószínűséggel minden oroszok tetszését el fogja nyerni. Következtethetünk erre egy nem régiben bekövetkezett esemény kapcsán. Történt ugyanis, hogy Vyacheslav Matrosov 6 éves lányát többször megerőszakolta egyik régi barátja, Oleg Sviridov. Miután a férfi rájött a történtekre, melyekre bizonyítékot is talált, régi barátja telefonján saját kezébe vette a helyzetet. Az eddig feltárt adatok szerint Matrosov kényszerítette Sviridovot, hogy ássa meg saját sírját, majd vagy megölte, vagy öngyilkosságra kényszerítette. Az ügy fényre derülése után Matrosovot először gyilkosság vádjával előállították, ugyanakkor faluja lakosságának, a média nyomására és a történtekre való tekintettel a vádat ejtették. A faluban egy petíciót is indítottak, melyben a lakosok leszögezték, hogy minden apa megtette volna ezt. Jelenleg még folyik egy eljárás a férfi ellen, mely az öngyilkosságra való kényszerítést foglalja magába, ezen bűncselekménynek a maximális büntetési tétele 6 év, de általában nem szabnak ki szabadságvesztést az ilyen eseteknél, sőt még akár felmentés is várható a magas fokú szimpátia nyomán.

Matrosov egyébként végig tagadta, hogy ő végzett volna barátjával. Az ügyhöz közel álló források is azt bizonyítják jelenleg, hogy Oleg nem a sírja mellett szerezte a sebesüléseit. Állítások szerint Sviridov ultimátumot kapott, hogy menjen a rendőrségre, és vallja be a lány szexuális zaklatását, különben szembe kell néznie az apa haragjával. Egy rokona azt is elmondta, hogy Sviridovot súlyosan megverve látták szeptemberben, amikor eltűnt, több mint egy héttel azelőtt, hogy holttestét megtalálták a Vintai falu melletti ideiglenes sírban. Az is valószínű továbbá, hogy 2 másik gyermeket is bántalmazott, így akár többen is állhatnak a pedofil kiiktatása mögött. De melyik apa ne tette volna meg a szükséges lépéseket?

Mindeközben pedig a nagy fejlett nyugaton a következő címekkel ellátott cikkek születnek:

  • Pedofil vagyok, nem egy szörny
  • A pedofília szexuális orientáció – csakúgy, mint heterónak vagy homoszexuálisnak lenni
  • A pedofília egy szexuális orientáció?
  • Nem minden pedofil rossz ember
  • “A pedofília sors, nem választás”, állítja a vezető tudós

A tagadás máza alatt – hogyan is állnak valójában a liberálisok a pedofilokhoz?

Majd’ egy éve szabadon működik több pedofil csoport a Facebookon

Hogyan teszi perverzzé és áldozattá a gyerekeinket a digitális, virtuális világ?

(Daily Mail és RT nyomán Szent Korona Rádió)