A nyugati borzadály valóság már Magyarországon is: gendersemleges wc-k több budapesti iskolában

“Minek foglalkozni a nyugaton zajló alantasabbnál alantasabb dolgokkal? Hadd vesszenek, ha már engedik!” Miért is? Azért, mert ami ott lezajlik, az hazánkban is bekövetkezhet pár év múlva. Most két magyarországi esetet sikerült feltárnunk, melyek sajnos azt bizonyítják, hogy nekünk van igazunk: az LMBTQP-lobbi szervesen jelen van Magyarországon. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Sok szülő viszi manapság magániskolába gyermekét, ugyanis attól jobb minőségű oktatást vár, mint az állam által fenntartottaktól. Pár éven keresztül ez így is volt, ugyanakkor a tendencia gyorsan átcsapott abba az irányba, hogy ezen, jobb körülményeket biztosító intézmények a liberalizmus és a különböző szélsőséges baloldali ideológiák melegágyává váltak.

Ennek megfelelően ezen iskolákat sem kerüli el a BLM hisztéria és a különböző LMBTQP irányzatok. Így két, budapesti iskoláról rántjuk most le a leplet.

Diákok beszámolója szerint a Lauder Javne Iskola már évekkel ezelőtt koedukálttá tett illemhelyeket, melyeken a táblákat is kicserélték, feltüntetve rajtuk azok új kihasználhatósági jellegét, és bár ezeket azóta eltávolították, a helyiség használati szabálya nem változott.

A másik intézmény, melyről információkat kaptunk, a Creascola Innovatív Nyolcosztályos Gimnázium. Ebből az iskolából fotó is érkezett, az egyik WC ajtaja a következőképpen néz ki – aki fiúnak, lánynak, vagy akárminek érzi magát, kedve szerint használhassa:

Tehát hiába “csak” egy zsidó- és egy magániskoláról beszélünk, ugyanis azon folyamatok, melyek betörnek a szabadelvű intézményekbe, hamar szerves részét fogják képezni, vagy akár képezik manapság is az LMBTQP-t támogató tanárok által az állami oktatás szférájának.

10 éve szabadon propagálják a transzneműséget is a magyar iskolákban – Akár 10-11 éveseket is megronthattak

Gyermekeket rontott meg a magyar iskola, el is dicsekedett vele

Ezt mondjuk évek óta! Újabb iskoláról derült ki, hogy rendszeresen LMBTQP “érzékenyítéseket” tartanak a diákoknak

LMBTQP propagandát vinnének be a hazai iskolák alsó tagozatosainak óráira

(Szent Korona Rádió)