Pozitív fordulat: nem kap a Labrisz kártérítést, a Meseország mindenkié bántja a gyermekeket

Tavaly novemberben még arról döntött a bíróság, hogy a Magyar Nemzetnek sérelemdíjat kell fizetnie a Labrisz Leszbikus Egyesületnek, és bocsánatot kell kérniük tőlük, amiért lepedofilozták az LMBTQP-lobbista mesekönyvüket. Most azonban pozitív fordulatot vett az ügy.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A keddi másodfokon hozott ítéletében a Fővárosi Ítélőtábla úgy határozott, hogy a Magyar Nemzet nem sértette meg a Meseország mindenkié című LMBTQP-mesekönyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület jó hírnevét azzal, hogy lepedofilozta.

A Magyar Nemzet a szóban forgó írást még októberben közölte, ebben a Meseország mindenkiét a pedofíliához hasonlította, a Labriszt pedig egy pedofil szervezethez. A bíróság másodfokú ítélete szerint a mesekönyv a pedofíliához hasonlóan káros a gyermekekre, így a cikkben szereplő hasonlat nem volt sértő.

Az ítélet után azonban már csak egyetlen kérdést tehetünk fel. Ha olyan veszélyesnek ítélték a “gyerekkönyvet”, hogy azt és a kiadóját is le lehet pedofilozni, akkor miért nem tiltják be forgalmazását és miért nem vonják vissza a Labrisz törvényes működési engedélyét?

Öt év után, de fellépett az Alkotmánybíróság a vallásgyalázással szemben

Ezentúl fel kell tüntetni a Meseország mindenkié botránykönyvön, hogy nem a normalitást képviseli

Kitiltották az LMBTQP tananyagokat az iskolákból Lengyelországban

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)