LMBTQP szervezet kap hazánkban milliós sérelemdíjat a kormánymédiától

A Labrisz Leszbikus Egyesület beperelte a Magyar Nemzetet annak kijelentései miatt. Az ítélet még nem jogerős, de az LMBTQP-lobbista szervezet markát valószínűleg nagy pénzösszeg fogja ütni. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Hazánkban az erőteljes normalitáspárti propaganda ellenére a különböző LMBTQP szervezeteknek igen nagy a mozgásterük. A Háttér Társaság nyomására például a NAV bejelentette, hogy az azonos nemű élettársi kapcsolatok az ő jogértelmezésükben házasságnak felelnek meg, továbbá ugyanezen szervezet érzékenyítéseket tart a magyar ügyészség számára.

A Meseország mindenkié gyermekmegrontó kiadvány megjelenésekor azonban a kormánypártoknál is betelt a pohár, és erőteljes propagandahadjáratot indítottak a botránykönyv ellen. A kormány médiatermékei akkoriban egészen addig elmentek, hogy a könyvet és kiadóját, a Labrisz Leszbikus Egyesületet olyan tényezőknek nevezték, melyekkel úgy kell törődni, mint a pedofilokkal.

Emiatt perelte be a Labrisz a Helsinki Bizottsággal karöltve egyik cikke miatt a Magyar Nemzetet, melyben a következő gondolatok szerepeltek: “Meseország mindenkié című könyvet a pedofíliához, a Labrisz Leszbikus Egyesületet pedig egy pedofil szervezethez hasonlóan kell megítélnünk. Mert végül is erről van szó.” A bíróság pedig elsőfokon az LMBTQP-lobbista szervezet javára döntött, így 1 millió forint sérelemdíjat kell számukra a Mediaworks-nek fizetnie, továbbá bocsánatkéréssel tartoznak.

Pedig nem is állt olyan messze a Magyar Nemzet cikke az igazságtól…

(Helsinki.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”

Bogár László: “Meseország nem mindenkié”