Ezentúl fel kell tüntetni a Meseország mindenkié botránykönyvön, hogy nem a normalitást képviseli

A főváros kormányhivatala megállapította, hogy a Meseország mindenkié kiadója tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat, ugyanis nem tüntették fel a könyvön, hogy nem hagyományos mesékről van szó. A döntés értelmében figyelmeztető jelzéssel kell ezentúl ellátni az új kiadott példányokat, így a gyanútlan vásárlót nem vezetik majd félre. Nem győzzük azonban elégszer hangsúlyozni, hogy nem ilyen fél megoldásokkal kell fellépni az erőszakos  LMBTQP propagandával szemben, hanem a teljes betiltás lenne a kívánatos. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Alább Budapest Főváros Kormányhivatal közleménye:

„Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Labrisz Egyesület a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor

Fogyasztóvédelmi eljárás keretében állapította meg a hatóság, hogy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor az azt kiadó Labrisz Egyesület. A közérdekű bejelentésre indult vizsgálatban Budapest Főváros Kormányhivatala megállapította, hogy a könyv értékesítése mesekönyvként történik, amire a megnevezés és a borítón lévő grafikus ábrázolás is utal, de az nincs feltüntetve, hogy a mesék a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésmintákat jelenítenek meg.Így a fogyasztók tudtukon kívül a mesék szokott tartalmán túlmutató tartalommal találkozhatnak, és a könyv megvásárlásáról félrevezető információk alapján dönthetnek.

Minthogy a fogyasztók nem kapnak előzetes tájékoztatást a könyv tartalmáról és témaköréről, ezért sérülnek a megfelelő tájékoztatáshoz való jogaik és érdekeik, ami által az egyesület tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot valósít meg. A hatóság ezért kötelezte az egyesületet, hogy nyújtson mindig teljes körű tájékoztatást a tevékenységi körét érintő áruk esetleges értékesítésével kapcsolatban. A kötelezést a Meseország mindenkié című könyv esetében is alkalmazni kell.”

(BFKH nyomán Szent Korona Rádió)

Teljes győzelem: széles hazafias összefogással ellehetetlenítettük a gyermekmegrontó rendezvényt!

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”

Bogár László: “Meseország nem mindenkié”

Mezőkövesden is betiltották a deviáns “Meseországot”