Kitiltották az LMBTQP tananyagokat az iskolákból Lengyelországban

A lengyel parlament folytatja a normalitásért vívott harcot azzal, hogy kitiltotta az LMBTQP-lobbit az iskolákból. A törvényt január 13-án fogadták el.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A lengyel parlament január 13-án olyan törvényt fogadott el, amely megtiltja az LMBTQP témák iskolai oktatását, minderre azután került sor, hogy a Szejm (alsóház) egy nap alatt továbbengedte a tervezetet.

A Przemysław Czarnek oktatási miniszterről “Lex Czarneknek” elnevezett jogszabály hasonlatos azokhoz az LMBTQP-propaganda-ellenes törvényekhez, amelyeket korábban hazánkban és Oroszországban fogadott el a parlament.

A törvény felhatalmazza a tanfelügyelőket arra, hogy felülbíráljanak minden olyan tananyagot, amelyet külső csoportok adnak az iskoláknak, valamint arra is, hogy elbocsássák azokat a tanárokat, akik ezt nem tartják be. Az LMBTQP-lobbi nyilvánvalóan azonnal beindult, jótékonysági szervezeteknek titulálják és sajnáltatják a különböző propagandista csoportokat.

Czarnek azt mondta, hogy ez mindenre vonatkozik, ami veszélyt jelent a gyermekek erkölcsére. Az oktatási miniszternek már korábban is voltak olyan nyilatkozatai, amelyekben az LMBTQP-lobbi gyerekekre is gyakorolt káros hatására hívja fel a figyelmet.

Ez azt is jelenti várhatóan, hogy a progresszív genderizmust is tartalmazó szexuális nevelés gyakorlatilag megszűnik létezni, és a régió aktivistái úgy látják, hogy ez az LMBTQP-témák betiltását jelenti. Reméljük, nem csak a szokásos hisztiről van szó, és a lengyel kormány keménykezűbben tartatja be a törvényeket, mint a hazai.

Üres templomok, LMBTQP-diktatúra, új “családmodellek”: egy pap beszámolója Norvégia hanyatlásáról

Ismét győzött az LMBTQP-lobbi: megszüntették a nemek szerinti mosdókat a chicagói iskolákban

(Humenonline nyomán Szent Korona Rádió)