“LMBTQ-ellenes vagy? Megrugdoslak a g*cibe!” – Párját verve fenyegette a normalitás képviselőit a transznemű

Az LMBTQP-lobbisták előszeretettel emelik ki, hogy az ő társadalmi rétegükbe tartozóknak különösen joguk van a gyermekneveléshez, ugyanis míg egy heteroszexuális pár esetén a családi erőszak kockázata – szerintük – igen magas, addig ők egy valódi, szerető családot tudnak létesíteni az örökbefogadottak számára. Na, ilyen egy valódi, szerető LMBTQP pár:

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A férfiból “nővé” operált, élettársát verő Kaffka Tibor (Mercédesz) botrányvideói ezeddig nem kaptak nagyobb nyilvánosságot, pedig a transznemű és párja (Jutka) sokszor igen megbotránkoztató cselekedetekkel álltak a kamera elé. Több alkalommal verekedtek, egymás személyes tárgyait törték szét. Tibor nagyobb ismertségre nemrégiben tett szert, amikor a plebs alacsony igényeivel rendelkező zsűrik továbbengedték minősíthetetlen produkciója ellenére az X-Faktor következő fordulójába.

Nézőinek emberi minőségét jól mutatja, hogy a majd’ 13.000-es nézősereg ellenére – akiknek nagy része élőben követte az elmebeteg kirohanást – senki nem hívta ki a rendőrséget, pedig több bűncselekményt is elkövetett, sőt számos olyan felhasználó is volt, aki miközben a brutalitások, fenyegetések és gyilkossági ígéretek elhangoztak, még pénzbeli támogatást is juttatott számára.

A szerda esti videóban Jutka – részeg ámokfutásuk közben – egy whiskey-s üveggel felsértette Mercédesz száját, aki ezért megverte, többször rátaposott a fejére. Mindezek után egy normális társadalomban minimum a hatóságok értesítése történt volna meg, a nézőközönség azonban csak tovább mulatozott. Transznemű “főhősünk” így felbátorodva az LMBTQP mozgalmat ellenzők felé fordította agresszióját:

“LMBTQ-ellenes vagy? Akkor széjjel b*szom a fejedet!”

A normalitáspártiakat azonban nemcsak súlyos testi sértéssel fenyegette meg, hanem meggyilkolásukkal is:

“Megb*szom az agyadat, meghalsz. Ha egyszer elkaplak, meghalsz.”

A megfenyegettetek közül név szerint említi a Mi Hazánk Mozgalom elnökét, Toroczkai Lászlót:

“Én foglak leszúrni! Én foglak leszúrni! Toroczkai g*ci, menjünk szembe…”

Fenyegetései az LMBTQP mozgalom védelmében nyíltan a magyarság ellen irányulnak, így kimerítve a gyűlöletbűncselekmény kategóriát is. A “békés” transznemű kijelentéseiről készített összeállításunkat, melyben gyűlöletének maximumra fokozódása látható, alább tekinthetik meg:

Az őrjöngésnek egyik szomszédjuk megjelenése vetett véget, aki a rendőrség kihívását helyezte kilátásba, ugyanakkor egy pár órával később készült újabb elmebeteg videó közzétételéből tudhatjuk, hogy ezen közveszélyes LMBTQP személyek továbbra is szabadlábon voltak. Jelenlegi helyzetükről információval nem rendelkezünk.

Kaffka Tibor Mercédesszel kapcsolatban érdekességként meg kell még jegyeznünk, hogy legelső médiaszereplésében, 2007-ben Havas Henrikkel folytatott beszélgetése során bemutatott papírjain még személyiségzavarként van jelölve a transzszexualitása, továbbá az ingyenes nemváltó műtét helyett mint mentális sérültet, beutalták a pszichiátriára.

Amilyen világot élünk, az LMBTQP érdekvédő szervezetek akár még őket is az örökbefogadási listák élére tornázhatják…

(Szent Korona Rádió) 

Katonai múlttal rendelkező MMA-s transznemű verte szét első női ellenfelét

Anyját erőszakoló transz került női börtönbe