Transzneműségre akartak kényszeríteni egy kislányt a tanárai Amerikában?

Sokszor hallhatjuk, hogy LMBTQP-lobbi nem létezik, a különböző devianciákat nem akarják rákényszeríteni a gyermekekre. Ennek egy újabb ellenpéldájáról tudósítottak az USA-ból. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Jessica Konen 11 éves kislánya nap mint nap gyanútlanul járt be az iskolába, ahol két tanára manipulálni kezdte szexuális és nemi identitását. A bűnös pedagógusok Lori Caldeira és Kelly Baraki eleinte azt sugallták a kislánynak, hogy biszexuális, később pedig arról győzködték, hogy ő valójában egy transznemű fiú.

Lori és Kelly az iskola Légy önmagad! elnevezésű “nemi egyenlőség klubját” vezették, és oda csalogatták be a 11 éves kislányt. A találkozások során forszírozták számára, hogy ő valójában LMBTQP személy és például

arra is megtanították, hogy miként kösse le a melleit, hogy azok ne fejlődhessenek ki és így fiús kinézetű maradhasson.

Az édesanya elmondta, hogy amikor 2020 tavaszán a koronavírus-járvány miatt bezártak az iskolák, lánya ismételten boldog lett, nőneműként azonosította magát az idő alatt, amíg távol volt az őt befolyásoló tanároktól.

A tankerületet feljelentették, jelenleg is folyik az ügy kivizsgálása, melynek idejére az iskola LMBTQP klubját is felfüggesztették.

Az ügy benyújtása óta egyébként egyre több beszámoló érkezett, melyek szerint több állam több iskolájában is tapasztaltak már a fentebbiekhez hasonló eseteket.

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Gyermekeket rontott meg a magyar iskola, el is dicsekedett vele

Sátánista foglalkozást tartanak egy Illinois állambeli általános iskola alsós diákjainak

“Mi vagyunk az új normális” – üzeni a svéd transznemű iskolaügyi miniszter