Réztolvajok követtek el vallásgyalázást Mindszenty szülőfalujában

A végletekig materialista embert nem érdekli, hogy mit és ki ellen követ el. Csupán saját létszükségleteinek kielégítése hajtja. Tavaly Nógrádban loptak egy templomból, most Vas megyében aktivizálták magukat a fémkeresők. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Ezeddig ismeretlen, hogy csupán rézgyűjtők undorító tettével van dolgunk, vagy vallásgyalázás volt a cél. Valószínűleg nem vagy-vagyról, hanem is-isről beszélhetünk.

A csehimindszenti plébánia tette közzé Facebook oldalán, hogy tegnap reggel észlelték, miszerint a plébániatemplom körüli keresztúti stációkról ellopták a Mindszenty-idézeteket tartalmazó 14 réztáblát, valamint a déli oldalon elhelyezett Mindszenty-fej bronz szobrot. Ezen kívül két stációképet is megpróbáltak lefeszíteni.

A plébánia felhívást adott ki, akinek bármilyen információja van az alábbi képeken látható tárgyakról, az minél előbb értesítse a rendőrséget, hogy a tolvajokat elfoghassák:

Bár a stációs képet nem sikerült, az alatta lévő rézplakettet lefeszítették.

Bár a korábbi esetek tapasztalatai nem ezt mutatják, de reméljük, hogy ebben az esetben nem “csak” lopás gyanújával, hanem vallásgyalázás bűntette miatt is nyomozni fog a rendőrség.

(Csehimindszenti Plébánia nyomán Szent Korona Rádió) 

Hívőkre gyújtottak abortuszpárti tüntetők egy templomot

Újabb templomot támadtak meg, ezúttal Zuglóban

Megvan a tettes: Csak “rongálás” bedrogozva betörni és felgyújtani a gödöllői templomot