Újabb templomot támadtak meg, ezúttal Zuglóban

Az ateizmus és a keresztényellenesség felerősödésével hazánkban is megjelent az erőszakos vallásgyalázás. A gödöllői görögkatolikus templomot felgyújtották, a budapesti Ibolya utcában a harangot rongálták meg, Pécs mellett pedig feldúlták egyik szent épületünket. Most a Bosnyák téri Páduai Szent Antal templomban végzett hatalmas pusztítást egy férfi. 

Eltöltenél egy egész hetet hozzád hasonlókkal?
Eleged van a balliberális hétköznapokból?
Jelentkezz a Vármegyés Ifjúsági- és Gyerektáborba!
Már csak pár hely maradt

A Bosnyák téri katolikus templom egész nap nyílt kapukkal várja az Istenre szomjazó híveket, bármikor betérhetnek imádkozni. Ezt viszonozta M. Csaba 46 éves férfi azzal, hogy feldúlta a templomot és több milliós kárt okozott.

A templomon belül található Szent Rita szobrot a férfi ledöntötte, mely ennek következtében súlyos károsodásokat szenvedett, az oltárról mindent a földre szórt. Szétdobálta a virágokat, összetörte a vázákat és a gyertyatartókat. A templom Szent Antal búcsús zászlaját is a földre vetette és megtaposta. Portálunk információi szerint a tabernákulumot (ahol maga az átváltozott Krisztus lakozik kenyérszínben) is megpróbálta felfeszíteni, ugyanakkor ezen tette nem járt sikerrel.

A tettest fél órán belül sikeresen elfogták, ugyanakkor ellene ismételten nem keresztény- és vallásgyalázás miatt, hanem csak rongálás miatt indult eljárás. Míg az LMBTQP közösségek társadalomromboló tevékenysége elleni fellépéseik miatt számos hazafit vegzálnak jelenleg is a hatóságok hazánkban, addig a keresztényeket meggyalázó, ellenük erőszakot végrehajtókkal szemben – ahogyan a korábbi példákból is láthatjuk – elmarad a határozottabb és példát statuáló intézkedések foganatosítása.

(Szent Korona Rádió)

Kereszténygyalázáson viccelődött Karácsony szakértője (kiszivárgott hangfelvétel)

Elítélte a Kúria az őseinket büdös magyar migránsoknak nevező Tóta W. Árpádot