Hívőkre gyújtottak abortuszpárti tüntetők egy templomot

A manapság oly felkapottá vált ideológiák, irányzatok képviselői előszeretettel tetszelegnek az üldözöttség és kivetettség köntösében. A valóság azonban az, hogy a médiagépezetek és multinacionális vállalatok mind mögöttük sorakoznak fel. Toleranciát és elfogadást hirdetnek, ugyanakkor ők képesek a legembertelenebb tettekre. Az abortusz világnapját megünnepelve szentmisén lévőkre igyekeztek rágyújtani egy templomot Kolumbiában.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Kolumbia egyik városában az abortuszpárti tüntetések során éppen szentmise zajlott az egyik útjukba kerülő templomban. A szent helyen több mint 50-en tartózkodtak. A plébános, Guillermo Zuluaga atya számolt be a történtekről: körülbelül 100 nő este fél hét körül a templom előtti téren zavargásokba kezdett. Mivel a templomban épp az esti szentmisét ünnepelték, a hívek közül néhányan azonnal bezárták az ajtókat, hogy a tüntetők ne tudjanak bemenni. A zárt ajtók látványa feltüzelte a magukból teljesen kikelt, őrjöngő nőket, akik rögtön nekiestek a több mint százéves faajtóknak, először csak egyházgyalázó feliratokkal firkálták össze, majd felgyújtották.

A hívők nem bíztak eléggé Isten gondviselésében, pánikba estek. Végül a sekrestyén keresztül sikerült kimenekülniük. A zavargók pedig a rendőrök kiérkeztével szétszéledtek. Pár szemtanú beszámolója szerint néhány órával később egy kisebb csoport visszatért, hogy még jobban meggyalázza az épületet.

Videó egy másik támadásról még márciusból, szintén Kolumbiában. A sátánian őrjöngő csőcselék megpróbált betörni egy templomba:

Azonban nem csak Kolumbiában intéztek támadást az abortusz világnapja alkalmából a kereszténység ellen. Az Egyesült Államokban, a coloradói Boulderben a Mária Szent Szíve-templomot rongálták meg „Jézus szereti az abortuszt”, „el a kezekkel a méhemtől” és „nem kérünk a tiltásaitokból” feliratokkal.

Hasonló esetekről számoltak be Mexikóban is.

(El Colombiano és Vasarnap.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Gyerekek is megsérültek a keresztényellenes antifa támadás közben Franciaországban

Kiskorúaknak megtekinthető leszbikus pornóval gyalázzák ismételten a kereszténységet

“Biztonságos” abortusztablettától halt meg az egyik fő abortuszpárti szervezet elnöke Argentínában