Migráns akart megerőszakolni egy fiatalkorút Szerbiában – saját bátorsága mentette meg a lányt

Sokadik migránstámadás játszódott le Belgrád külvárosában, aminek ezúttal egy fiatal lány esett volna áldozatául. A lány csak bátorságának köszönheti a méltóságát és az életét.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Mali Požarevac peremvárosi településen levő befogadóközpont közelében sétált egy 17 éves lány az esti órákban, aki a helyi benzinkútról ment haza ahol aznap dolgozott.

A lányt a benzinkút bejáratától nem messze egy migráns támadta meg, majd késsel a kezében megfenyegette, hogy megöli, ha megpróbál ellenállni. Először elvette a lány pénztárcáját, majd meg akarta erőszakolni.

A lány azonban nem kis bátorságról tett tanúbizonyságot aminek köszönhetően meg tudta védeni magát. Szerb lapoknak azt nyilatkozta, félelem fogta el, ahogy a migráns felé közeledett, de amint lehetősége adódott rá megszerezte a kést és lábon szúrta támadót. Így menekült meg. Ezután hívta a szüleit és a rendőrséget is.

A helyiek korábban már petíció útján követelték a befogadóközpont megszüntetését, de az illetékesek nem reagáltak, ez az eset pedig csak megerősíti azt a tényt, hogy a migránsok valójában mennyire is veszélyeztetik az ott élők biztonságát.

Majdnem felgyújtottak egy templomot a migránsok Szerbiában

Migránstámadás a körmenet ellen Szeplőtelen Fogantatás ünnepén Franciaországban

(Délhír.infó – Szent Korona Rádió)