Majdnem felgyújtottak egy templomot a migránsok Szerbiában

A tömeges migráció hatásait a főbb útvonalak mentén élők igenis érzékelik nap mint nap. A magyar-szerb gúnyhatár is ezen körzetek közé tartozik. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A szerbiai Kelebia település tömeges megállóhelyül szolgál a Nyugat-Európába igyekvő migránsok számára. A falu lakosságának így eléggé meggyűlik velük a baja. Az illegális bevándorlók szükségleteik kielégítésének céljából elkövetett cselekedeteik során semmibe veszik, hogy miben tesznek kárt. Ennek eshetett volna áldozatul a falu katolikus temploma is.

Erős füstszag terjengett vasárnap reggel a templomban – magyarázta a kelebiai plébános. Paskó Csaba szerint mindenki megijedt, hogy valami ég, végül megtalálták a füst forrását. A templom bejárata mellett, a faajtó tövében gyújtottak tüzet a migránsok. Az esetről már csak a nyomok nagy részének eltakarítása után készítettek felvételeket.

A mostani eset nem az első volt, hogy migránsok tanyáztak a templomnál. Többször rajtakaptak már csoportokat, hogy a templomkertben szárították ruhájukat, vagy a kültéri konnektorokból töltötték okostelefonjaikat. A kelebiai plébános és a hívek attól tartanak, hogy a migránsok egyszer rájuk gyújtják a templomot.

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Migránstámadás a körmenet ellen Szeplőtelen Fogantatás ünnepén Franciaországban

Fegyveres migránsvadászat a határon (videó)

Katedrálist felgyújtó migráns gyilkolt meg egy papot Franciaországban