“Nincs baloldali hálózat!” – viszont újabb hatalmas támogatást kap a Budapest Pride

Feltehetjük a kérdést, hogy honnan telik a deviáns lobbinak a reklámkampányokra, propagandaanyagokra, rendezvényekre. Nos, a Nemzeti Filmintézet támogatásával LMBTQP-propagandafilm és a genderlobbit éltető MTV gála is közpénzből valósult meg, továbbá a Labrisz Leszbikus Egyesület is milliós sérelemdíjat szerzett a kormánymédiától. Jövőre pedig 22 millió forintnyi támogatást kap a Budapest Pride Brüsszel adófizetőinek pénzéből.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Brüsszel regionális kormánya adófizetőinek pénzéből támogatja jövőre a Budapest Pride-ot. Jóváhagyták Pascal Smet – vállaltan homoszexuális – európai és nemzetközi kapcsolatokért felelős baloldali államtitkár azon javaslatát, miszerint

22.5 millió forintos támogatást ítéljenek a Forbidden Colours (Tiltott Színek) LMBTQP-lobbiszervezetnek.

A Forbidden Colours bár civil szervezetnek tartja magát, ennek ellenére idén júliusban a magyar gyermekvédelmi törvény ellen tartott rendezvényt a Momentum Mozgalommal együtt.

Ezen LMBTQP-szervezet a pénzt a Budapest Pride és a lengyel LMBTQP Friendly School Ranking támogatására fogja fordítani egy éven keresztül. Az államtitkár nyilván nem a saját fizetését költi a Budapest Pride támogatására, hanem a belga főváros adófizetőinek pénzét utalja át a magyarországi LMBTQP-propagandatevékenységekre. A külföldi finanszírozás döntésének indoklásaként a következő szerepel:

„Orbán Viktor kormánya idén bevezette az LMBTIQ+ elleni propagandatörvényt. Ez a törvény tiltja, hogy az LGBTIQ+-egyenlőségről beszéljenek olyan helyeken, ahol gyerekek tartózkodnak, például iskolákban.”

Azért esett a választásuk a Budapest Pride-ra, mert ők „Magyarország legjelentősebb LMBTIQ+-szervezete.”

De baloldali hálózat nem létezik…

A “pedofil törvényt” végig kell vinni – Vármegyés tiltakozás a Pride ellen

Idén a legkisebbeket veszik célba a Pride-hónapban az LMBTQP-lobbisták

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)