Közpénzből folyt az MTV gálán az LMBTQP-propaganda

Hétvégén rendezték meg az MTV EMA díjátadó gálát Budapesten, amely idén az LMBTQP-ellenes intézkedések ellen állt ki a szervezők szerint. A kormány már a rendezvény megvalósítása előtt is tisztában volt ezzel, mégis az adófizetők pénzéből finanszírozta az eseményt.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A COVID-járvány miatt 2020 után 2021-ben ismételten Magyarország kapta meg az MTV EMA gála szervezői jogát. Gulyás Gergely már napokkal a rendezvény előtt kijelentette, hogy a rendezvény fő attrakciója az LMBTQP propaganda lesz, ez meg is történt. A műsor LMBTQP-ügyekkel kapcsolatos “társadalmi” díjazottjainak egyike például a Budapest Pride egyik szervezője lett.

Mindemellett az is nyilvánvaló volt a jelenlévőknek, hogy az esemény középpontjában egyáltalán nem a zene állt, hanem a produkciók csomagolása. Az olasz Maneskin zenekar frontembere, Damiano David egy strasszkövekkel kirakott bőrtangában és egy harisnyatartóban lépett színpadra, míg egy 190 cm-es férfi női ruhában mutatkozott. A népszerű Yungblud pedig azzal fejezte be produkcióját, hogy lesmárolta a férfi gitárosát. Kim Petras előadása pedig az összes módszert egyesítve reklámozta az aberráltságot.

A transz énekes egy hatalmas kókuszon befordulva, izmos toppot és rövid shortot viselő férfi táncosokkal magát körbevéve énekelt arról, mennyire szeretné, ha valaki a szájába venné a kókuszait, majd utána rátért a “Hit It From the Back” számára, ami még egyértelműbb utalás volt a deviáns közösülésre. Persze ha a szöveg nem lett volna elég egyértelmű, a férfi táncosok azzá tették: először egymást ölelve és csókolgatva “táncoltak” a színpadon, majd egy hatalmas kötelet húztak a lábuk között, miközben vonaglottak a dalra.

Mindezzel egy időben zajlott a Fidesz 29. kongresszusa, ahol persze az LMBTQP kérdés is felvetődött. Varga Judit igazságügyi miniszter például azt is megemlítette, hogy azon dolgoznak továbbra is, hogy az iskolákba ne lehessen bevinni a deviáns propagandát. Ez alapján, valamint a tavaly meghozott törvény szerint, amiben a homoszexuálisok gyerekvállalását korlátozták, még akár azt a látszatot is kelthetné, hogy a kormány tényleg a normalitásért harcol, viszont amíg a háttérben ilyen egyértelműen LMBTQ propagandista rendezvényeket támogatnak, addig minden további intézkedés felszínesnek mondható.

Mindezek után eléggé abszurd Orbán Viktor kijelentése, mellyel a nyugat-európai “blackout”-ra reflektált. A miniszterelnök akkor kijelentette, hogy mi nem fogunk télen megfagyni, ők meg szülhetnek férfiként, “kinek mit intézett a kormánya”. Nekünk például LMBTQP-lobbista gigaünnepet közpénzből. автокредит в каком банке

Amely hagyományt nem tudják kiírtani, azt átformálják – LMBTQP-néptáncestet szerveztek

LMBTQP szervezet kap hazánkban milliós sérelemdíjat a kormánymédiától

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)