Idén a legkisebbeket veszik célba a Pride-hónapban az LMBTQP-lobbisták

A deviánsok az idei Pride-hónap “örömére” számos területen célzottan a legkisebbeket támadják. Rendkívül fontos, hogy ne engedjük a gyermekeink közelébe az LMBTQP propagandát, ez azonban egyre nehezebb lesz, ahogy azt az alábbi cikkünkben olvashatják.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Ahhoz képest, hogy még csak május végén járunk, a Lego máris megkínálta a felnövekvő nemzedéket a legújabb drag queenes kollekciójával – katonás rendben merednek maguk elé a teljesen arctalan műanyag LMBTQP közösség tagjai a kompozícióban, egy szivárványos zászlón, mindegyik szigorúan a neki rendelt színen. Keveredés egyik képen sincs (nem ám hogy így a transznemű pink bábu gondol egyet, és átmászkál a sárga vonalra), amiből a gyerek első ránézésre pont valami olyasmit szűrhet le, hogy mindenkinek van egy bizonyos színe és egy annak megfelelő, előre elrendelt fix helye a szivárványos kis társadalomban. Arca viszont senkinek sincs. Nem túl felvillanyzó gondolat.

Ennél is nagyobb bökkenő azonban, hogy ez a mégoly szivárványos felépítmény is csak úgy rakható össze, ha az egyes elemek tetején található bütyköket belenyomjuk a másik elem alján lévő lyukakba. Bütyköt bütyökkel egyszerűen nem lehet összeilleszteni, ez objektíve a helyzet; a legó akkor működik, ha minden egyes bütyök lukkal párosul. Így hát hiába van a kis színes prájdos legóbábuknak tizenegyféle nemük, az ovisokban végső soron ez a kollekció is csak a heteronormativitást erősítheti meg.

De sebaj, ott van a reggelizőpehely, majd érzékenyíti az a kiskorúakat. A Kellogg ugyanis szintén előre hangol a Pride-hónapra, és már Amerika-szerte kiszállította a boltokba LMBTQP-gabonapelyhét, amely színes, szívecske alakú, és még ráadásul ehető csillámpor is van rajta, tehát garantáltan rabul ejti minden kislány szívét. A dobozon, ahol korábban mindenféle mesés labirintusokat tanulmányozhattunk reggeli közben, most apró indoktrinációs feladat várja a gyerekeket menő betűtípussal: fel vannak sorolva a hímnemű, a nőnemű és az úgynevezett nem bináris személyes névmások, és a kicsiknek ügyesen be kell írniuk azt, amelyiket magukénak érzik ébredés után öt perccel, hétfőn reggel, suli előtt.

Persze akár tévét is nézhetnek helyette. Szintén a Pride-hónapra izzító eseményként mutatták be Amerikában a Madagaszkár című rajzfilmsorozat legújabb részét, amelyben (nyilván a kis nézők hangos követelésére) bemutatkozik egy új, nem bináris karakter: Odee, az okapi. Odee az Állati Büszkeség Parádéjára kíséri el a többi mesehőst, és ennek örömére egy kellően fülbemászó nótát is eldalol, természetesen Légy büszke címmel, amelyhez külön szivárványos klip is készült a biztonság kedvéért.

De ha valaki jobban kedveli a Disney világát, ott is felkészülten várják a Pride havát: a webáruházban a gyerekek szivárványos Miki egeres pólót, a felnőttek szintén szivárványos, ámde Star Wars-os felsőt kaparinthatnak meg maguknak, emellett akad pride-os rugdalózó és szivárványos hátizsák is. Persze itt is belecsúszott egy apró hiba a gépezetbe – a termékeket ugyanis összesen négyféle „gender” kategóriába csoportosították a webshopban: fiú, lány, férfi vagy nő. Ennyi. Egy fél pillanatra nem figyel oda a cég, és máris arcul csapja a valóság.

A Disney LMBTQP támogatásáról korábban beszámoltunk ittitt és itt.

Mindenesetre a bevétel egy része lobbiszervezeteknek megy: többek között a beszédes nevű Minus18 ausztrál tömörülésnek, amely például iskolai érzékenyítéseket tart a 7 és 12 év közötti korosztály számára (tananyag: LMBTQP fogalmak és terminológia, az e csoportokba tartozó kisdiákok tapasztalatai), de emellett „élményteli tereket” is létrehoz kiskorú LMBTQIA személyek számára, ahol “ünneplik” a másságukat. Ami sok minden miatt bicskanyitogató, de talán különösen is figyelemre méltó benne az “A” mint “aszexuális” betűjel – amelyik gyerek egyelőre nagy ívben tesz a nemi életre, és helyette inkább békésen játszana, ügyes érzékenyítés mellett már bele is érezheti magát az “aszexuális” Pride-kategóriába. Így lesz a legszabályosabb pszichoszexuális fejlődésből is „másság”; mesteri az eljárás.

A magyar LMBTQP közösségek sem hagyják “cserben” a fiatalokat. Gyereknap alkalmából egy szivárvány”családokról” szóló verseskönyv fordításának megjelenését harangozták be. A Szivárványcsaládokért Alapítvány posztjában úgy fogalmazott, hogy a gyereknap a családok ünnepe, így jobb napot nem is találhattak volna a megjelentetésre.

Tehát lehet gúnyolódni a konzervatív szervezeteken, akik távol kívánják tartani az agymosó propagandát a gyermekektől, azonban a mostani Pride-hónap mégiscsak látványosan szemlélteti, hova vezet idővel az, ha akár csak résnyire is nyitva hagyjuk a gyerekszoba ajtaját. Miközben a tolerancia legnaivabb bajnokai, a mai Pride-profilképes szülők mindenféle drag queenes legószett és genderérzékenyítéses gabonapehely nélkül felnőve váltak az LMBTQP-mozgalom lelkes támogatóivá – így pedig személyükben is bizonyítják: az elfogadásra nevelés a gyerekkori mindennapok teljes körű átszexualizálása nélkül is simán megoldható. Akkor pedig akár békén is lehetne hagyni az ártatlan kiskorúakat, még mielőtt a csillámporos LMBTQP-müzlivel együtt árukapcsolással a 13 éves korban elvégeztetett spontán melleltávolítások vívmánya is megérkezne hozzánk.

(Vasárnap.hu és Telex.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Alapjog-ellenes az “érzékenyítés” – Az Egyetemi Ellenállás várja a jogesetekről szóló bejelentéseket

LMBTQP propagandát vinnének be a hazai iskolák alsó tagozatosainak óráira

Hogyan nevelik deviánssá a gyermekeket a balliberális szülők és a gyerekcsatornák