Közpénzből, a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült el az LMBTQP propagandafilm

Magyarország kormánya túlzott kereszténységével, és diktatórikus berendezkedésével elnyomja a különböző LMBTQP személyeket és szervezeteket… Vagy mégsem? A külföldről pénzelt társadalomfelforgató szervezetekkel nem tartatják be következetesen a törvényeket, most pedig egy újabb szégyenfoltra derült fény: közpénzből támogatta a “Nemzeti” Filmintézet egy LMBTQP propagandafilm megszületését.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Tehát igen, kedves Olvasó, a 11 éve az ország vezető szerepét betöltő “nemzeti”, “keresztény” párt az Ön befizetett adóját egy felforgató, és társadalomromboló “alkotás” elkészítésére fordította.

A dokumentumfilmnek nevezett propagandát Európa legnagyobb LMBTQP filmfesztiválján, a BFI Flare-en mutatták be, de a szórakozóhelyek kinyitásával a magyar mozikban is vetíteni fogják.

A film elkészítése négy évet vett igénybe, mely során egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő magát fiúnak képzelő lány életét követték nyomon. Látatlanban is elmondhatjuk, hogy nagyrészt valószínűleg az érzelmekre való nyomásgyakorlással apelláltak, és tömény túlzásokat tartalmaz.

Miként teszi tönkre egy generáció életét az LMBTQP és főleg a “transz” lobbi?

(Nfi.hu alapján Szent Korona Rádió)