“Szia Uram! Nincs egy cigid?” – Iszapos vízben fojtogatták áldozatukat a borsodi gyerekek

A kép illusztráció.

Borsod-Abaúj-Zemplén hazánk egyik olyan megyéje, ahol a leggyakrabban történnek cigányok által elkövetett bűncselekmények. Nemrégiben 14 és 17 évesek gyilkoltak, mások fejszével és betondarabokkal támadtak rendőrökre, megint mások kardokkal estek neki haragosuknak és a listát hosszan lehetne folytatni. Most gyerekek fojtottak majdnem vízbe egy férfit, mert nem adott nekik cigarettát.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Szerencsen sétálgatott két “fiatal”, amikor összeakadtak egy ittasan hazafelé tartó férfivel. A gyerekek cigit kértek tőle, azonban mivel ő nem adott, azok feldühödtek. Követni kezdték, és mocskolódtak utána, majd amikor utolérték, ütlegelni és rugdosni kezdték, valamint

egy vízzel teli árokhoz rángatták, ahol 40 centis iszapos sárba nyomták a fejét, és felváltva ráálltak.

Miközben a férfi rúgott és kapálózott, a szegregátumbeliek folyamatosan a víz alá nyomták, és hol a csípőjét, hol a fejét taposták bele a sáros vízbe.

Az áldozat életét vélhetően az arra sétáló gyalogos mentette meg, aki észrevette az embertelen kínzást. Miután felszólította az elkövetőket, hogy fejezzék be, azok abba is hagyták.

Bár túlélte a kegyetlen támadást, súlyosan megsérült: feje szétrepedt, több helyen zúzódott a teste és több bordája eltört. Korábban a gyerekek egyikét 5, másikukat 4 év javítóintézetre ítélték, azonban most fellebbeztek, és szerdán állnak bíróság elé.

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)

“Természetesen Borsod” – 5 éves kislányt erőszakolt meg egy kamasz

Miskolc: 13 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra és erőszakoltak meg