Miskolc: 13 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra és erőszakoltak meg

Ide vezetett a miskolci gyermekvédelmi otthonban született románc: 17 éves fiú kényszerítette 13 éves “barátnőjét” prostitúcióra, továbbá két barátjával többször megerőszakolta.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A 17 éves fiú és a 13 éves lány Miskolcon egy gyermekvédelmi otthonban lakott, és szerelmi kapcsolat alakult ki közöttük, mely miatt érzelmi függőségbe került a lány barátjától.

A fiú rábeszélte barátnőjét, hogy Miskolc területén prostitúciós tevékenységet végezzen, aki kezdetben beleegyezett, utóbb tiltakozott, de félelmében nem mert ellenkezni. A vádlott valamennyi esetben személyesen beszélte meg a szexuális szolgáltatást igénybe vevő férfiakkal a tarifákat, és ő vette át tőlük a pénzt, azon esetet kivéve, amikor a férfiak nem voltak megelégedve a gyermekkel, ugyanis abban az esetben nem kellett fizetniük. Az összesen mintegy öt alkalomból 35.000 forint jövedelemre tett szert, amelynek túlnyomó részét saját céljaira fordította.

2019. május elején a fiú két társával, valamint barátnőjével Miskolcon a villamoson utazva a gyermekvédelmi otthon felé tartottak. Az utazást azonban megszakították, egy elhagyatott területre mentek, ahol a 17 éves fiú ötlete alapján mindhárom férfi külön-külön, de együttes jelenlétben többször erőszakkal közösültek a kislánnyal, aki folyamatosan próbálta elutasítani őket, megkísérelt védekezni, szabadulni tőlük, azonban ez minden esetben sikertelen volt.

Az ügyészség a vádlottak közül a más ügyben szabadságvesztés büntetését töltő fiatalabbal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztést és közügyektől való eltiltást, míg a felnőttkorú társával szemben fegyházbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott. Az ügyészség mindkét vádlott vonatkozásában indítványt tett minden olyan foglalkozástól, tevékenységtől való végleges eltiltásukra, amelyek során tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét vagy gyógykezelését végeznék.

(Hír TV nyomán Szent Korona Rádió)

“Természetesen Borsod” – 5 éves kislányt erőszakolt meg egy kamasz

Cigányok támadtak a rendőrökre fejszével és betondarabokkal Borsodban