Kellemes esti időtöltés: kardokkal támadtak haragosukra a cigányok Borsodban

Hazafele tartott, természetesen részegen két cigány, apa és fia egy borsodi településen, amikor egyik régi haragosuk került az útjukba, akivel éles szóváltásba kezdtek, majd megtámadták a maguknál tartott karddal.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az áldozat megijedt tőlük, hátrálni kezdett, de elesett, mire az apa a feje fölé emelte a kardot és lesújtott rá. A férfi a kezével próbált védekezni, így a fegyver a karjába vágott bele. Ekkor a fiú is támadásba lendült, ugyanis nála is volt egy kard.

A földön lévő férfi kirúgta támadója lábát, aki így egyensúlyát vesztette.

Az eseményeket látták a megtámadott férfi rokonai, akik szerencséjére a segítségére siettek, ezt látva a két támadó pedig elmenekült a helyszínről. A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló izomsérüléssel járó vágott sérülést szenvedett, amennyiben védekezésként a karját nem emelte volna a feje felé, életveszélyt okozó sérülés is bekövetkezhetett volna.

Bár az eset még 2019 októberében történt, a jól megszokottakhoz hűen erről az esetről is csak most érkezett tudósítás. Úgy tűnik, hogy hazánkban a cigányhelyzet megoldására legjobb opcióként eddig csak az eltussolást tudták kitalálni…

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottak közül az apával szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást, míg a fiával szemben csak felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott. Ennyit ér egy gyilkossági kísérlet.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Fejbevágták bárddal, mégis szabadlábon a cigány elkövetők

Videóra vette a felvidéki cigány, ahogy temetőt rongál